5 feestelijke details voor je droombruiloft 

5 feestelijke details voor je droombruiloft

Mooi, romantisch en harmonieus - wij vertellen aan welke details je moet denken voor een absolute droombruiloft én hoe jouw bruiloft zich hierdoor onderscheidt van alle andere.

1. Papeterie

Wist je dat niet alleen de save-the-dress, uitnodigings- en plaatsingkaarten bedoeld worden met trouwpapeterie, maar alles wat is voorzien van tekst en beeld in stijl van de bruiloft? Zoals bijvoorbeeld een bedrukte loper in het gangpad naar het altaar. Ook hoeven het niet alleen producten van papier te zijn. Een mix van verschillende materialen, zoals acrylborden, edelsteenplaten of (plexi) glas maakt een bijzondere indruk.

2. Locatie

De locatie van de bruiloft is een van de belangrijkste ‘details’. Het vormt de setting voor jouw bijzondere dag. Een veelzijdige locatie met verschillende ruimtes voor trouwceremonie, receptie, diner en feest verbaast gasten en biedt de perfecte foto-achtergrond.

3. Bloemen

Dit boeket straalt romantiek uit door de rozen. Het roodgekleurde gipskruid zorgt voor een wilde, natuurlijke uitstraling, terwijl de glanzende flamingobloemen een exotisch tintje geven.

4. Betoverend hoogtepunt

Gordijnen zijn perfect voor een decoratieve eetruimte. Onopvallende steigers zijn versierd met vloeiend gedrapeerde stoffen, feeënlichtjes of bloemcreaties – ook in combinatie met elkaar – en toveren de eetruimte om tot een dromerige oase.

5. Kleine details

Kleine details maken je bruiloft extra speciaal en zorgen voor een samenhangend, harmonieus plaatje. Kies bijvoorbeeld voor een corsage voor de bruidegom met bloemen die zijn afgestemd op het bruidsboeket en de tafeldecoraties.

Wil je meer inspi voor je droombruiloft? Lees dan Pastel 3.0 – alle kleuren van de regenboog of Something blue: Kobaltblauw als statementkleur.