Win twee gepersonaliseerde jasjes van AIM your WEDDING! Prijsvraag

Niets is leuker dan jullie bruiloft tot in de kleinste details personaliseren. Van de geloften tot jullie trouwringen, en natuurlijk de trouwoutfits. Om jullie looks van een extra persoonlijke touch te voorzien, mogen wij twee faux-leren jasjes van AIM your WEDDING t.w.v. €1000 weggeven!

Unieke jasjes

Deze koppeljasjes zijn niet alleen lekker warm, maar maken jullie trouwdag ook nog eens een stukje specialer. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige bloemen uit je bruidsboeket, maar dan handgeschilderd op jouw jasje. Ook het trouwlogo, een quote, een gedeelde hobby of jullie toekomstige achternaam behoren tot de opties. Samen met Sabrina van AIM your WEDDING komen jullie tot een uniek design voor de faux-leren jasjes.

Perfect Pinterest

De pret begint al ver voordat jullie op de grote dag samen in jullie jasjes staan. Eerst gaan jullie in gesprek met Sabrina om elkaar beter te leren kennen en over eventuele designs te praten. Vervolgens mogen jullie aan de slag met Pinterest! Zoek de mooiste inspiratie bij elkaar en vergeet het vooral niet te Pinnen. Wist je trouwens dat wij ook Pinterest-boards hebben? Met jullie nieuwe inspiratie gaat Sabrina voor jullie aan de slag.

Stralen op jullie bruiloft

Na de digitale schetsen, voorbeelden en goedkeuring, gaat ze jullie unieke jasjes met de hand beschilderen. Voor een zwart jasje zijn wel vijf lagen verf nodig om jullie ontwerp eruit te laten springen. Wanneer ze helemaal klaar zijn, worden ze opgestuurd en is het aan jullie om ze voor de grote dag te bewaren of stiekem even te dragen voordat jullie elkaar het jawoord geven. Jullie zullen hoe dan ook stralen op jullie bruiloft en daarna. De jasjes zijn immers tijdloos.

Hoe maak je kans?

Om kans te maken op deze prijs, hoef je alleen maar het inschrijfformulier hieronder in te vullen! Geweldig toch? Meedoen kan tot 17 mei en de gelukkige winnaar krijgt automatisch bericht. Benieuwd naar onze andere give aways? Kijk dan even op onze winactie-pagina.

Naam(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ