Win een trouwpak van Jac Hensen t.w.v. 1200 euro! Prijsvraag

De dag waarop je gaat trouwen is misschien wel een van de belangrijkste dagen uit je leven. Dan wil je er natuurlijk perfect uitzien en dat snappen ze bij Jac Hensen! Wij mogen maar liefst drie pakken weggeven t.w.v. €1200!

Maak kans op een trouwpak van Jac Hensen t.w.v. 1200 euro

Draag een trouwpak van Jac Hensen en wees gegarandeerd de best geklede man op je eigen bruiloft! Jac Hensen geeft drie complete trouwpakken weg, elk met een waarde van 1200 euro, inclusief overhemd, schoenen en accessoires. Ongeacht het thema van je bruiloft, met de uiteenlopende kleuren, stijlen en maten van hun trouwpakken vind je gegarandeerd het perfecte pak.

Haal alles uit je trouwpak met de Jac Hensen Trouwgids

Om je te helpen het ideale trouwpak te selecteren, heeft Jac Hensen een speciale trouwgids. Deze gids zit vol met nuttige tips en adviezen, zodat je goed voorbereid naar je pasafspraak gaat in een van de 11 winkels, waar hun ervaren professionals je verder zullen helpen.

Over Jac Hensen

Jac Hensen staat synoniem voor herenmode en is al 45 jaar de go-to plek voor kwaliteitsbewuste heren. Of je nu op zoek bent naar ontspanning op een vrije dag, de juiste toon wilt zetten tijdens een belangrijke zakelijke ontmoeting, of op zoek bent naar het ultieme trouwpak voor de grote dag, Jac Hensen heeft het allemaal.

Doe mee en maak kans

Deze winactie is helaas verlopen. Ben je ook nieuwsgierig naar onze andere acties? Neem dan een kijkje op onze winactie-pagina.