Win een ROKA kostuum en accessoires t.w.v. €1.500 Prijsvraag

Een stralende bruidegom, daar gaan ze voor bij ROKA! Ter ere van ons jubileum mogen we een ROKA kostuum met accessoires ter waarde van €1.500 weggeven. Misschien ben jij wel de gelukkige.

Win een ROKA kostuum en accessoires t.w.v. €1.500

De winnaar van deze prijs mag bij ROKA een kostuum en accessoires uitzoeken. Bij ROKA vind je de allerbeste collectie trouwkostuums, maatpakken en accessoires voor de bruidegom van Europa. Alle bekende merken zijn op voorraad. Op de site kan je een deel van de collectie zien. De collectie in de ROKA winkels is uitgebreid en actueel. De ROKA winkels vind je in Haarlem, Rotterdam, Tilburg, Enschede en Groningen.

ROKA heeft voor iedere bruidegom een droomkostuum, wat je lichaamsbouw, favoriete kleuren of bruiloftsthema ook is. We vinden het dan ook hartstikke leuk om één bruidegom dolgelukkig te mogen maken met een ROKA kostuum en accessoires t.w.v. €1.500!

www.roka.nl

Win een ROKA kostuum en accessoires t.w.v. €1.500
Foto: ROKA

Vul het formulier in en maak kans

Met een pak van ROKA sta je sowieso te stralen aan het altaar. Wil je nog meer kans maken op onze geweldige prijzen? Neem dan een kijkje op onze winacties-pagina vol toffe prijzen van onze winweken!

Deze winactie is helaas afgelopen.