Win een heerlijk verwen-weekend bij Hotel La Butte aux Bois Prijsvraag

Willen jullie genieten van een fantastisch luxueus weekend, om helemaal tot rust te komen en in de watten te worden gelegd? Lees dan snel verder, want wij mogen een heerlijk verwen-arrangement t.w.v. €750,- weggeven bij Hotel La Butte aux Bois!

Win een heerlijk verwen-weekend bij Hotel La Butte aux Bois

Maak herinneringen

Zodra jullie uit de auto stappen in het Belgische Lanaken, kan het genieten beginnen! Jullie worden gastvrij onthaald – inclusief een glaasje feestelijke bubbels – en kunnen daarna settelen in de fantastische, luxe kamer. Om hier te komen maken jullie een korte wandeling door het park en kunnen jullie al genieten van de prachtige omgeving met rustgevende vijvers en romantische prieeltjes. Op de kamer staat er heerlijk vers fruit en bronwater voor jullie klaar, of kiezen jullie iets uit de goedgevulde minibar?

Ontspan!

Om even helemaal ‘zen’ te worden, duiken jullie daarna het Shiseido Ginza Tokyo Institute in. Gaan jullie zweten in één van de sauna’s, lekker bubbelen in de jacuzzi, baantjes trekken in het binnen zwembad of ontspannen in de hammam? Eén ding is zeker: jullie gaan in ieder geval genieten van een romantische couples massage!

Gastronomisch genieten

Liefde gaat door de maag en dat hebben ze bij La Butte aux Bois begrepen. In bistrôt Le Ciel gaan jullie genieten van een heerlijk viergangen diner. Chef Pieter Beurskens omschrijft de keuken als “een Frans-Belgische keuken met wereldwijde invloeden die vertaald worden naar gerechten die toegankelijk en verrassend zijn”. Dat klinkt goed toch?! Als de oogjes dichtvallen en jullie naar de moderne kamer vertrekken om bij te komen van al deze heerlijkheden, hoef je geen wekker te zetten. Jullie krijgen namelijk ook nog een late check-out.

Klik hier voor meer informatie over Hotel La Butte aux Bois in Belgisch Limburg.

Wat moet je doen?

Vul het onderstaande formulier in en vertel ons waarom juist jullie deze prijs verdienen. Meedoen kan tot en met vrijdag 16 februari. Winnaars krijgen automatisch bericht.

Deze winactie is helaas afgelopen.