Trouwlocatie: Vier de liefde in het Bierkasteel in Izegem 

Op zoek naar een betoverende trouwlocatie in de regio Izegem? Stap binnen in het kasteel van de 21ste eeuw en geniet van een beleving op maat van jullie wensen. Kom langs en ontdek hoe het Bierkasteel jullie huwelijksfeest een unieke invulling geeft.

Bierbruiloft om van te dromen

Wat is er nou leuker dan een trouwrij bij een brouwerij! Niet alleen in dit de perfecte trouwlocatie voor bierliefhebbers, maar ook voor als jullie iets unieks willen. Zo is er een buitenpatio, die met goed weer de perfecte plek voor jullie receptie is. Ultiem genieten van de buitenlucht en verras jullie gasten met lekkere hapjes bereid op basis van hun speciaalbieren zoals Kasteelbier. Natuurlijk is er ook een balzaal voor jullie avondfeest en een prachtige plek voor het diner.

Bier als bindmiddel van jullie bruiloft

Bier vormt de rode draad tijdens jullie huwelijksfeest in het Bierkasteel. Voor de aanvang van het feest, is het mogelijk om huwelijksfoto’s te nemen in de brouwzaal of in de tonnenzaal waar het bier ligt te rijpen in houten tonnen (gaaf!). Tijdens het feest serveert het Bierkasteel naast wijn en bubbels de biermerken van Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck. Tot slot is het mogelijk om gepersonaliseerde bierflesjes te maken om jullie gasten te bedanken voor hun komst. Want hoe leuk en persoonlijk is het om jullie lieve familie en vrienden zo’n speciaal flesje mee te geven? Ze zullen ongetwijfeld aan jullie trouw denken wanneer ze later met het biertje aan tafel zitten.

Trouwlocatie: Vier de liefde in het Bierkasteel in Izegem

Trouwbeleving op maat

Elk huwelijksfeest verdient een eigen script. Daarom werkt het eventteam van het Bierkasteel samen met jullie een gepaste huwelijksformule uit. In deze formule zitten standaard alle dranken (cava, wijn, bier, frisdrank, water en koffie) inbegrepen. Deze dranken zijn inclusief vanaf de receptie tot en met de open bar.  Zet jullie huwelijksfeest volledig naar jullie hand met leuke extra’s zoals biercocktails, mocktails, bruidstaart en late night snacks. Nieuwsgierig hoe dat eruit kan zien? Online kun je op virtual tour gaan en jullie toekomstige trouwlocatie op een bijzondere manier bekijken.

Begeleiding van A tot Z

Van de eerste kennismaking tot de grote dag zelf: op elk moment biedt het Bierkasteel jullie een professionele service onder leiding van Michelle Vanhonsebrouck, zesde generatie van de brouwersfamilie Vanhonsebrouck. Samen met Jeroen Demeulenaere begeleidt ze jullie richting het perfecte huwelijksfeest.

Trouwlocatie: Vier de liefde in het Bierkasteel in Izegem

Trouwen in het Bierkasteel

Sinds 2016 is het Bierkasteel uitgegroeid tot een begrip in de trouwwereld. Het totaalconcept huisvest verschillende eventlocaties die een uitnodigende mix bieden van hedendaagse en authentieke elementen. Daarnaast is het Bierkasteel de thuisbasis van Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck, bekend van de speciaalbiermerken Kasteel en Filou.

Jullie trouw in Izegem

Izegem, gelegen in het hart van West-Vlaanderen, is een stad met een rijke geschiedenis en een levendige cultuur. Bekend om haar schoenen- en borstelindustrie, heeft Izegem een unieke industriële charme en zelfs de bijnaam ‘Borstelstad’. Verder is de stad bezaaid met gezellige pleintjes, sfeervolle cafés en restaurants waar je kunt genieten van de lokale keuken.

Maak samen een wandeling langs de oevers van het kanaal Roeselare-Leie voor jullie fotoreportage, verdwaal in de gezellige straatjes van het stadscentrum of geniet van de prachtige architectuur. Trouwen in het Bierkasteel wordt extra mooi met een overnachting om de volgende dag nóg meer van de regio en bieren te genieten.

Trouwlocatie: Vier de liefde in het Bierkasteel in Izegem

Ode aan de Belgische biercultuur

Bij het Bierkasteel draait alles om passie en innovatie. Dat moet ook wel, want het verhaal van Bierkasteel begon al in 1811. In Kasteel Brouwer Vanhonsebrouck maken ze verschillende soorten bieren: van de klassieke Kasteel Donker, een rijk en complex donker bier, tot de frisse en fruitige Kasteel Rouge, die de perfecte mix is tussen bier en kersen. Daarnaast zijn ook de Brigand, een rebelse blonde, en de Barista Chocolate Quad (een must voor elke koffie- en chocoladeliefhebber) bieren om eens geproefd te hebben.

Maar het Bierkasteel is meer dan alleen bier! Naast dat je er kunt trouwen, kun je er ook terecht voor rondleidingen, proeverijen en is er zelfs een eigen restaurant. Hoe tof zou het zijn om met familie en vrienden in de regio te overnachten en de dag voor of na jullie trouw van een rondleiding of proeverij te genieten? Zo leer je de geschiedenis van Bierkasteel en Izegem op een bijzondere manier kennen.

Neem een kijkje in het Bierkasteel

Benieuwd naar het Bierkasteel als trouwlocatie? Neem virtueel een kijkje en stap binnen in de imposante Balzaal met haar karaktervolle lusters, hoge glaspartijen en indrukwekkende toog met koperen voorfront, wandel langs het binnenplein en ontdek ook de andere beschikbare eventlocaties van het Bierkasteel.

Trouwlocatie: Vier de liefde in het Bierkasteel in Izegem

Trouwlocatie: Vier de liefde in het Bierkasteel in Izegem