Pool party- een verfrissende onderwatershoot na de bruiloft! 

FOTO: Carola Doornbos

Wil je na jullie bruiloft nog eens genieten van je mooie trouwjurk, maar er ook iets geks mee doen? Denk dan eens aan een onderwater afterwedding fotoshoot, waarbij je jurk een spectaculaire hoofdrol krijgt.

Waterballet

Natuurlijk zijn jullie trouwfoto’s prachtig en superromantisch, ze geven perfect weer hoe liefdevol jullie mooiste dag was. Maar hoe leuk is het om na de bruiloft nog eens jullie trouwkleding uit de kast te trekken voor een te gekke fotoshoot waarbij jullie helemaal uit jullie dak kunnen gaan? Enter de onderwater afterweddingshoot!

Benodigdheden

Alles wat je nodig hebt is een zwembad, je kersverse partner-for-life en een fotograaf die out of the box kan denken. Regel een fotograaf die de juiste apparatuur in huis heeft, zoals camera’s die onder water ook mooie plaatjes maken. Wil je jullie shoot in een buitenzwembad doen? Geen probleem, maar hou wel even de watertemperatuur in de gaten. Óf neem je fotograaf mee op reis en plan je onderwatershoot op een heerlijke tropische bestemming.

Lekker speels

Als de fotograaf zich heeft geïnstalleerd en jullie je in je trouwoutfits hebben gestoken, kan het feest beginnen! Dans rond het zwembad, poseer op de duikplank, duw elkaar voorzichtig in het water en als jullie in het zwembad liggen: zwem naar elkaar toe en maak er een waar onderwaterballet van. Die foto’s worden gegarandeerd onvergetelijk!

Een onderwaterballet in jullie trouwkleding levert onvergetelijk mooie plaatjes op voor jullie trouwalbum!

TIP: Waterproof mascara is bij deze shoot een must!