Magische Bloemen – de trends 

Het bruidsboeket is het belangrijkste bloemstuk van je bruiloft. De keuze van de juiste bloemen is dan ook een absolute must. We hebben een aantal magische suggesties voor je op een rijtje gezet.

Een boho droom

Verse rozen en gedroogde bloemen zijn een prachtige combinatie. Bordeauxrood graan en groene olijftakken geven het boeket een wilde, romantische touche. Veren en roze rozen maken het af.

Perzik is trendy!

Met pastelkleurige rozen en orchideeën kun je op elegante wijze perziktinten verwerken in een boeket. Een bijzonder hoogtepunt zijn de hangende bloemen, zij creëren drama met hun een spannende watervalvorm.

Oranje en geel

De sprankelende kleurencombinatie van oranje en geel geeft het boeket een frisse uitstraling. Roze met een oranje hart zorgen voor een speelse touch.

Pauwenveren

Uniek en speels; de combinatie van vrolijke pauwenveren, gele bloemen en vetplanten is er eentje om verliefd op te worden! Lichtblauw ridderspoor en eucalyptus geven voor mooie accenten.

Romantisch of boho?

Dit boeket combineert het beste van beide werelden! De gele orchideeën vormen een spannend kleurencontrast met de dieprode pauwenveer. Roze bloemen, gras en bessen maken de romantische boho-look compleet.

Klassiek en elegant

Dit compacte boeket heeft een klassieke, elegante touch. Rozen, orchideeën en lisianthus zorgen voor een sierlijk plaatje. De kleurencombinatie van wit, perzik en oudroze ziet er zacht en romantisch uit.