De triset: al het goede komt in drieën! 

De triset: al het goede komt in drieën!
RINGEN: Christian Bauer

Mogen we je voorstellen aan de nieuwe liefde in je leven? Eentje die er met een driedubbele lading glans en fonkeling voor zorgt dat je je ogen bijna niet van jullie ringvingers kunt afhouden: de triset.

Wat is een triset eigenlijk?

Zoals de naam al doet vermoeden, is het een ringenset die bestaat uit drie losse ringen: twee stijlvolle trouwringen voor jullie beiden en een bijpassende solitair- of memoire-ring als aanschuifring voor de bruid.

Waarom kies je voor een triset?

Tegenwoordig wordt bij het merendeel van de huwelijksaanzoeken een verlovingsring tevoorschijn getoverd. Dan is het zonde als die prachtige ring na het jawoord haar ereplekje aan jouw ringvinger moet afstaan aan je trouwring. Daarom is een triset ideaal, want je schuift je trouwring gewoon aan dezelfde vinger als je verlovingsring en ze passen perfect bij elkaar.

Heeft jouw aanstaande al een verlovingsring voor je gekozen? Geen nood: dan kies je trouwringen die er prachtig bij passen, door hetzelfde edelmetaal te kiezen of de ringen qua stijl op elkaar af te stemmen. Jullie juwelier of edelsmid kan helpen de perfecte match te vinden.