Collection Ruesch: trouwringen uit Wenen Brand story

Collection Ruesch: trouwringen uit Wenen

Bij Collection Ruesch vind je de trouwringen van je dromen, waar je je hele leven verliefd op blijft! Deze trouwringenfabrikant uit Wenen heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en maakt van elke ring een absoluut kunstwerk.

Jaarlijks ontwikkelt Collection Ruesch meer dan honderd nieuwe modellen. Bij alle ringen letten ze op nauwkeurig op de kwaliteitscriteria en pas na goedkeuring wordt de ring aan de binnenzijde met het bedrijfskenmerk gemarkeerd.

Speciale collecties

In 2019 lanceert Collection Ruesch twee heel speciale collecties. ‘Oro-Palladium’ volgt de steeds populairder wordende trend van de kleurcombinatie grijs/wit. Dit mooie effect wordt gecreëerd door het samenspel van 14-karaats witgoud en Palladium 500. Met de uitbreiding van de ‘Solid Collectie’ wil de Weense fabrikant voortborduren op ringen met complexe texturen. Daar zit veel arbeid in en het is een staaltje van technisch vakmanschap. Zo is jouw ring een bijzonder exemplaar, voor jou op maat gemaakt. Ook de collectie ‘Klassiek’ wordt uitgebreid met verschillende modellen. Binnenkort kun je ook online jouw eigen ring samenstellen!

Vind hier een dealer bij jou in de buurt!