Zwart & krachtig: trouwringen in donkere tinten 

Wie van bijzondere ontwerpen houdt, zal gek zijn op deze zwarte ringen van carbon. Of deze trouwringen nu monochroom zijn of gecombineerd met goudtinten of sprankelende diamanten – ze inspireren!

Zwart heeft vele gezichten. Carbon is bijvoorbeeld geen edelmetaal, maar een vezelcomposietmateriaal, gemaakt van koolstof. In combinatie met goud of diamanten ziet carbon er prachtig uit. Het zeldzame metaal is verkrijgbaar in diepzwart, maar ook in lichtgrijs. Daarnaast is het licht in tegenstelling tot antracietkleurige tantalium, dat zwaarder weegt. Trouwringen van carbon zijn veerkrachtig en bijzonder huidvriendelijk. Het uiterlijk van de ringen verandert met verschillende oppervlaktestructuren: zwart kan subtiel en statig lijken, maar ook wild en onstuimig.

1. Zo zwart als de nacht met fonkelende sterren: dit brede ringenpaar van Titan Factory is gemaakt van carbon en een echte eyecatcher.

2. Het roodgouden reliëf ziet er elegant uit naast de dunne, zwarte laag carbon in deze ringen van Breuning. Bovendien vangen de zwarte diamanten ieders blik.

3. Gebogen lijnen, abrikoosgoud en carbon kenmerken dit ringenpaar van Fischer. Er zitten ook vijf schitterende diamanten op voor de bruid.

4. Dit handgemaakte ringenpaar van Ed Nobel is een waar kunstwerk voor om jullie vingers, afgewerkt met sprankelende steentjes voor haar.

5. Deze ringenset van Saint Maurice is een smalle, dubbele materialenmix van carbon en roodgoud. Met een subtiel diamantje voor de bruid.

6. Een bijzonder ringenpaar van Breuning voor het moderne bruidskoppel, volledig versierd met fonkelende diamantjes voor de bruid.

7. De combinatie van goud en zilver zorgen voor een verrassend paar van Ed Nobel. Met een zwarte diamant, speciaal voor de bruidegom.