Breuning trouwringen: levenslange perfectie Brand story

Bij zoiets magisch als een bruiloft hoort een schitterende trouwring. Oneindig, bestand tegen een stootje en natuurlijk ook heel mooi. Omdat je een trouwring een leven lang draagt, kies je voor de perfecte ring. In de Breuning-collectie vind je de nieuwste ringen in alle edelmetalen, waarmee je je huwelijk kunt bezegelen.

Voor jou gemaakt

Bij het maken van de ringen, wordt aan elke stap in het proces grote aandacht en toewijding besteed. Hierdoor is de schoonheid niet slechts voor één prachtig moment, maar voor altijd. Dit wordt bevestigd door een blik op de hand van degene van wie je houdt en die de bevestiging van jouw liefde mag dragen, ook vele jaren na het aanschuiven van de ring.

Laat de liefde fonkelen

De tastbare herinnering van de fonkelende liefde, glinsteren in de mooiste diamanten. Je hebt een keuze uit diverse slijpvormen voor diamant. Naast het briljantslijpsel kun je ook kiezen uit princess en navette geslepen diamanten. Er wordt uitsluitend samengewerkt met de meest gerenommeerde leveranciers. De grondstoffen en diamanten worden bovendien duurzaam en verantwoord gewonnen.

Meer inspiratie opdoen? Bezoek de Breuning-website of bekijk de onderstaande video met nóg meer ringen.