Essense Designs: Luchtige-lichte droomjurken Brand story

Essense Designs: Luchtige-lichte droomjurken

Bruiloft en zomer ... beiden zijn gemakkelijk om verliefd op te worden! Of je nu in het zuiden gaat trouwen of op een plek die je aan de zon doet denken – de trouwjurken van Essense of Australia, Stella York en Martina Liana zijn perfect voor de je mooiste dag van het leven.

(Essense of Australia Style D2840)

ESSENSE OF AUSTRALIA Speelse elegantie

Adembenemend en luchtig-licht, deze droomjurk zorgt voor een strandgeschikte trouwlook. De diepe V-hals en de speelse lijnen zijn klassiek en vrouwelijk. Het eenvoudige lijfje en de dunne bandjes geven het model precies de juiste hoeveelheid sexy. Kant over de taille en bloemen op de tule rok, brengen het op de natuur geïnspireerde ontwerp tot leven.

(Essense of Australia D3111)

ESSENSE OF AUSTRALIA verliefd op details

Vervul je boho-droom met deze magische trouwjurk! De V-hals aan de achterkant straalt elegantie uit. De capri-chiffonrok wordt gevolgd door een bescheiden sleep die zacht en licht aanvoelt, zelfs als je over zand loopt.

(Stella York Style 6999)

Stella York: Glamorous">Stella York: Glamorous

Als je een glamour bruiloft wilt, is deze trouwjurk het juiste model! De subtiele mix van stoffen met kant over zachte, soepele zorgt voor een heerlijk moderne look. Kanten borduurwerk strekt zich uit over de unieke halslijn. De delicate, kruisvormige bandjes aan de achterkant zien er jong en speels uit. De sprookjesachtige sleep met doorzichtig kant heeft de perfecte afsluiting van dit adembenemende ontwerp.

(Martina Liana Style 1150)

Martina Liana: Magische elegantie

Last but not least geeft Martina Liana ons een opvallend, uniek design. Voor de moderne en verfijnde bruid is de mix van Frans kant en Parijse zijden chiffon perfect. Het doorzichtige lijfje is omhuld met sprookjesachtig, bloemig kant dat zorgt voor een perfecte afwerking langs de bandjes. De elegante split in de rok is een prachtige eyecatcher.

Meer inspiratie!

Wil je meer kleding zien om verliefd op te worden? Ontdek Essense of AustraliaStella York en Martina Liana in de dichtstbijzijnde bruidswinkel. Vind de bruidswinkel bij jou in de buurt met de Store Locator! Meer informatie vind je op www.essensedesigns.com.