Zo mooi zijn de vintage bruidsjurken van Essense of Australia! Brand story

Zo mooi zijn de vintage bruidsjurken van Essense of Australia!

Ben jij ook zo verliefd op die prachtige vintage bruidstrend? Neem dan vooral een kijkje in de prachtige en gevarieerde collecties van Essense of Australia, Stella York en Martina Liana. Daar vind je adembenemende jurken voor een onvergetelijke bruidslook!

De romantiek van vintage

De bruidsmode anno 2017 gebruikt romantische stijlelementen uit voorbijgaande jaren zoals luxueus antiek kant en prachtige kralendecoraties om werkelijk unieke, vintage-geïnspireerde bruidsjurken te creëren. Breng jouw vintage bruiloftsdromen tot leven met de vintage bruidsjurken van Essense of AustraliaStella York en Martina Liana.

Op de foto: Stella York style 6219

Tijdloos mooi

Met inspiratie uit tijdloze bruidsontwerpen en uit de meest beroemde bruidsjurken aller tijden worden de vintage bruidsjurken nieuw leven ingeblazen voor de moderne bruid. Van tijdloze Old Hollywood glamour tot de rijkelijk versierde, door de jaren twintig geïnspireerde kralenjurken, de vintage jurken worden opnieuw geïnterpreteerd voor de moderne bruid, terwijl de ontwerpen trouw blijven aan de klassieke silhouetten.

Op de foto: Martina Liana-stijl 845

Flatterend voor iedere bruid

Deze designer bruidsjurk van Essense of Australia – Jurk D3263  – is gemaakt van prachtig, vintage-geïnspireerd kant en luxueus satijn en is perfect voor bruiden die van vintage houden! Lange, elegante mouwen passen bij de moderne bruidstrends, terwijl het gebloemde kantpatroon traditioneel en tijdloos is. Het diepe rugdecolleté met kant en illusion tule is zowel sexy als modieus. Deze fit and flare bruidsjurk heeft een vintage kanten rok en een elegante sleep en geeft de draagster een flatterend zandloperfiguur.

Op de foto: Essense of Australia-stijl D3263

Steel de show

Vintage bruidsjurken stelen momenteel de show in de bruidsmodewereld. De hoofdrol is weggelegd voor luxueuze, antieke kantsoorten: een echte bruidsklassieker die een frisse make-over krijgt voor de moderne bruid. Ook kralendecoraties staan in de schijnwerpers met lineaire kralenpatronen en fonkelende art deco-kralenapplicaties die zorgen voor Old Hollywood elegantie. Vintage details zorgen voor mysterie en in combinatie met toch al betoverende jurken is het resultaat adembenemend!

Op de foto: Essense of Australia-stijl D3249

Jouw perfecte droomjurk

Als je kiest voor een vintage bruiloft geïnspireerd door de mooiste stijlen uit het verleden, wil je een perfect passende vintage bruidsjurk. Of je nu op zoek bent naar een rijkelijk versierde japon of eentje met prachtige kanten details, er is een vintage bruidsjurk voor iedere bruid. Met de store locators van Essense of AustraliaStella York en Martina Liana kun jij vandaag nog jouw droomjurk vinden. Succes!