Stralen als Meghan Markle op je bruiloft! Brand story

Stralen als Meghan Markle op je bruiloft!

Na het droomhuwelijk van prins Harry met zijn Meghan willen vrouwen van over de hele wereld slechts één ding: de jurk van Meghan Markle! Ontdek hier bruidsjurken die vergelijkbaar zijn met die van de hertogin van Sussex.

Het was het moment waarop miljoenen toeschouwers wereldwijd gespannen wachtten: Meghan Markle stapte voor de St. Georges Chapel uit de trouwauto en presenteerde haar bruidsjurk! Met haar wedding style creëerde ze een unieke bruidslook, eentje voor in de geschiedenisboeken van de bruidsmode. Ze koos voor een clean, eenvoudig en zeer elegant ontwerp van Givenchy. Dit combineerde Meghan met een lange sluier, die haar outfit een XXL-portie koninklijke charme gaf. Ook later op de dag ging Meghan voor eenvoudig en elegant. Ze droeg een zijden jurk met halter van Stella McCartney voor het trouwfeest.

Bruidsjurken à la Meghan Markle

Meghan Markles off-shoulder jurk met lange mouwen was adembenemend, een look die bruiden nog vele jaren zullen kopiëren. Geen wonder, want het nauwsluitende fit ’n flare-silhouet onderstreepte perfect de stijl van Meghan. Bruiden die de weddinglook van Meghan Markle ook wel willen op hun bruiloft, zitten met een bruidsjurk met lange mouwen altijd goed. Naast lange mouwen en een schoudervrij decolleté geldt dat ook voor een silhouet met duidelijke lijnen en jurken met een moderne, cleane pasvorm. Wij laten je voorbeelden zien van trouwjurken die vergelijkbaar zijn met de jurk van Meghan Markle.

Stralen als Meghan Markle op je bruiloft!

(V.l.n.r. Martiana Liana style 791, Essence of Australia D2477, Stella York style 6386)

 

Helemaal verliefd op één van deze jurken? Bezoek de website van Martina LianaEssense of Australia en Stella York en vind een verkooppunt bij jou in de buurt!