Martina Liana: de nieuwste collectie met wow-effect Brand story

Martina Liana: de nieuwste collectie met wow-effect

Maak kennis met de nieuwste collectie van de wereldberoemde bruidsjurkontwerpster Martina Liana! Geïnspireerd door de nieuwe generatie brides-to-be biedt de nieuwste collectie ‘Love Prevails’ je alles wat je je maar kunt voorstellen voor je droombruiloft. Wij laten je alvast een paar van onze favoriete jurken zien!

(Style 1279 en Style 1299)

Sprankelende details

Als het jouw tijd is om te shinen, hoef je geen genoegen te nemen met minder dan luxe. Ooit werden sprankelende details bewonderd vanwege hun vermogen om onder de stoffen door een vleugje glans aan elke jurk te geven. Nu zijn ze aan de voorkant en in het midden van elk ontwerp geplaatst, waardoor het met de hand geplaatste kralenwerk en de grafische veters echt worden benadrukt voor een opvallend effect.

(Style 1250 en Style 1283)

Unieke creaties

Luxe materialen en kant worden gecombineerd met prachtige patronen en hoogwaardige texturen om nieuwe effecten te creëren in elk silhouet. De gebruikte stoffen zijn uniek en worden exclusief gemaakt voor het Martina Liana-label, zodat elke bruid iets bijzonders draagt op haar eigen droombruiloft.

(Style 1254 en Style 1193)

Nieuwe versieringen

Deze jurken zijn voor de échte fashionista’s en toveren de weg naar het altaar om in een heuse catwalk. De spannende 3D-elementen zorgen voor speelse, verfijnde ontwerpen. De strakke silhouetten omvatten alles: van dunne, minimalistische bandjes tot gevormde cutouts met opvallende strikdetails. “Voor bruiden ziet hun droomhuwelijk er op dit moment misschien anders uit, maar hun droomjurk kan nog steeds alles zijn wat ze zich hadden voorgesteld”, aldus Martine Harris, hoofdontwerper en Chief Creative Officer van Martina Liana. “Onze nieuwste collectie omarmt de onverwachte, inspirerende nieuwe stijlmogelijkheden die elk obstakel overstijgen.”

 

We zijn super enthousiast om te zien in welke trouwjurk van Martina Liana jij straks mag stralen! Volg @martinalianabridal op Instagram voor meer inspiratie en vergeet niet om www.martinaliana.com te bezoeken om de hele collectie te bekijken of een winkel bij jou in de buurt te vinden.