Beroemde creaties: verlovingsringen van de royals 

Beroemde creaties: verlovingsringen van de royals

Stralende diamanten, levendige kleuren en heel veel bling: we laten je de opvallendste ringcreaties van populaire royals zien. Doe hier inspiratie op voor ringen met een koninklijke uitstraling en een vleugje Hollywood-glamour.

Gekleurde stenen

De beroemdste verlovingsring ter wereld is die van de Britse hertogin Kate Middleton. Aan haar rechter ringvinger draagt ze een kostbare ring met een saffier. De ovale, diepblauwe steen is omringd door 14 diamanten. De fonkelende steentjes in combinatie met de blauwe edelsteen versterken het koninklijke karakter van de ring.

1. Deze verlovingsring van Mia & Moi straalt status en kracht uit. Hij is gemaakt van goud en voorzien van een rode spinel.

2. Waarom maar één kleur kiezen als je ze ook allemaal kunt hebben? Van Breuning.

Grote diamanten

‘A diamond is a girl’s best friend’, toch? Geen wonder dat prinses Beatrice van York, de oudste dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson, ‘ja’ zei tegen de grote diamant waarmee haar – inmiddels – man op één knie ging.

3. De decoratieve stenen op deze ring van Atelier P omringen de grote diamant in het midden en vormen samen één grote bloem.

4. De ring van Ole Lynggaard heeft een grote diamant in het midden en is afgewerkt met kleine steentjes aan de zijkant.

Less is more

De Zweedse kroonprinses Victoria heeft een witgouden verlovingsring met enkel een briljant geslepen diamant. Deze draagt ze in combinatie met haar trouwring vol fonkelende steentjes aan haar linker ringvinger. Prinses Charlène van Monaco heeft daarentegen een 3-karaats peergeslepen diamant op haar verlovingsring, met aan de buitenkant van de ring kleinere diamantjes.

5. De eenvoud van deze prachtige Rauschmayer-ring heeft iets weg van de ring van prinses Victoria.

6. Deze ring van Diamonfire heeft een steen in peervorm van zirkonia voor de perfecte diamond look.

 

Meer blingbling

Voor de geboorte van Archie, de zoon van Meghan Markle en prins Harry, liet the Duchess haar verlovingsring bijwerken. Op de ring zijn nu meerdere kleine diamanten geplaatst, deze accentueren de drie hoofdstenen.

7. Een statement maak je met deze verlovingsring van Fischer. Past ook perfect naast de trouwring.

8. De vele diamantjes op deze ring van Gerstner laten het juweeltje in het midden prachtig stralen.