De perfecte verlovingsring 

De perfecte verlovingsring

Speciaal voor de bruidegoms een aantal tips voor het vinden van de perfecte verlovingsring. Want dat ze ‘ja’ zal zeggen, daar twijfel je natuurlijk niet aan. Maar welke ring past eigenlijk het beste bij haar?

Surprise, surprise

Bedenk goed wat je aanstaande normaal gesproken draagt, welke sieraden ze mooi vindt en wat past bij haar persoonlijkheid. Je kunt hiervoor de hulp inschakelen van een goede vriendin, zus of haar moeder. Toch bang voor teleurstelling? Zoek dan samen een ring uit na het aanzoek.

Twee-in-één

Jullie kunnen ook een set verlovingsringen uitzoeken voor jullie allebei. Deze kun je later gebruiken als trouwringen of jullie kunnen er een extra ring bij gaan dragen. Als je je verlovingsring als trouwring gaat dragen, kun je de ring voor jullie huwelijk laten graveren of versieren met een (extra) diamant.

2 x een maandsalaris

Vooral voor bruiden in Amerika en Groot-Brittannië is de verlovingsring een hot item. Gemiddeld besteedt een Amerikaan minimaal twee maandsalarissen aan de ring, in Groot-Brittannië één. De waarde van de ring zit ’m dan vooral in de edelsteen. Het meest populair is nog altijd de solitair: een ring met bovenop een grote diamant!

Diamonds are forever

Wat maakt een verlovingsring zo speciaal? Met name de edelsteen, want iedereen weet: diamonds are a girl’s best friend!

Edelmetaal

Zodra je weet welke steen het wordt, is het belangrijk om te bedenken welk edelmetaal je wilt: geel-, wit-, roségoud, platina of een combi. Uiteraard hoeven jullie niet per se identieke ringen te hebben.