Essense of Australia: A-lijnjurken we love Brand story

Essense of Australia: A-lijnjurken we love

De A-lijnjurk is een van de meest geliefde pasvormen. Dat snappen wij helemaal, want deze snit geeft je een vrouwelijke en slanke look. Het accent op je taille en de wijduitlopende rok zorgen voor een prachtig figuur. Wij zijn fan!

Essense of Australia: A-lijnjurken we love

Essense of Australia Style D2730

Ben jij ook verliefd geworden op deze pasvorm en zoek je een droomjurk met een A-lijn? De nieuwste collectie van Essense of Australia heeft voor iedere bride-to-be een A-lijnjurk die bij haar past. Van een boho-style met chiffon, tot designs met tule en kant. Ontdek onze lievelingsjurken

Essense of Australia Style D2748

Droom jij over een romantische bruiloft in een prachtige tuin? Dan is model D2748 de perfecte bruidsjurk. Met zijn mooie, door de natuur geïnspireerde, details maakt Essense het ook nu weer waar. Het fijne kant zorgt samen met het transparante lijfje en de wijde tulen rok voor een adembenemend sprookje. En met de cut-outs bij de taille ben je verzekerd van een modere twist. Extra bijzonder zijn de elementen die met handgemaakte bloemendetails versierd zijn.

Essense of Australia Style D2737

Voor je bruidslook wil jij het liefst een klassieke jurk die tegelijk licht en luchtig is. Jurk D2737 brengt deze twee wensen samen. Natuurlijke elementen vormen de grootste inspiratiebron voor de designer. En juist die elementen laten zich perfect vertalen naar een ontwerp met sexy kant. De lange kanten mouwen die zijn versierd met sierlijke stoffen knoopjes geven de jurk die gewenste klassieke look. Een betoverend mooie combinatie!

Essense of Australia Style D2752

Wauw! Hoe mooi is deze strapless A-lijnjurk van Essense of Australia? Iedere laag van deze jurk is bezaaid met geborduurde bloemen en daarmee krijgt de rok extra volume en beweegt hij vloeiend bij iedere beweging. Het katoenen kant, dat zo mooi past bij de boho-look, matcht perfect met een bruiloft in de buitenlucht

Essense of Australia Style D2724 en Essense of Australia Style D2753 (v. l. n. r.)

Ook bruiden die dromen van een fairytale-wedding slagen bij Essense of Australia. In hun 2020-collectie hebben zij de mooiste A-lijnjurken met die onmiskenbare koninklijke invloeden. Jurk D2724 is prachtig, chic en uniek. Het korset bevat meerdere parels en de volumineuze rok is gemaakt van meerdere lagen tule: hallo prinses! Houd je van het royal-gevoel, maar ben je ook wel praktisch ingesteld? Dan is jurk D2753 jouw jurk. Hoewel je het niet meteen ziet, bevat de rok twee zakken. Handig voor een zakdoekje of je lippenstift. Heel classy wordt dit ontwerp door de matte mikado-stof en het supervrouwelijke lijfje. Wij zeggen: the best of both worlds!

 

Ben je klaar voor je A-lijn droomjurk? Hier vind je een lijst met dealers van de merken van Essence of Australia!