Bridal talk met Sylvie Meis 

De perfecte bridal glow, het belang van ontspannen op je huwelijksdag én het maken van een grand entree – model en presentatrice Sylvie Meis deelt haar gouden tips in dit exclusieve interview!

Lieve Sylvie, wat is het mooiste aan getrouwd zijn?

“Het gevoel dat het je geeft! Een eenvoudige huwelijksakte geeft mij het gevoel dat onze band nog hechter is geworden. De bruiloft verbindt ons en maakt ons een familie. En dat is het waardevolste. Het dagelijks leven is natuurlijk niet anders dan voorheen, het gaat over emotie en veiligheid. Dat maakt trouwen zo speciaal.”

Wat is jouw advies voor een gelukkig en harmonieus huwelijk?

“Hahaha, vraag het me over vijf tot tien jaar nog maar een keer. Ik denk dat begrip, loyaliteit en de bereidheid om compromissen te sluiten het belangrijkste zijn. Liefde is werk, in goede en slechte tijden.”

Was je een gestreste bruid?

“Ik had veel geluk en was helemaal niet gestrest door de huwelijksplanning. Het enige wat we niet van tevoren konden voorzien was Covid-19. En eerlijk gezegd; die situatie bezorgt me vandaag zelfs stress.”

Wie heeft je geholpen zo ontspannen te blijven?

“Die eer gaat voor de volle 100% naar mijn man! Hij heeft alles georganiseerd en mij zo rust en ontspanning gegeven, zodat ik met volle teugen kon genieten van onze dag.”

Heb je een gouden tip voor nerveuze bruiden?

“Een glas champagne! Jouw aanstaande zal je prachtig vinden en je gasten zullen je bewonderen. Dus: don’t worry!”

beauty must haves voor de bruiloft?">Wat zijn jouw beauty must haves voor de bruiloft?

“Bodycream voor je armen en benen. Ik heb voor de bruiloft een behandeling gedaan met Volite van Juvéderm en kreeg daardoor een perfecte glow op m’n gezicht en decolleté. Dit is een gezichtsvuller op basis van hyaluronzuur. De behandeling vereist een beetje planning en mag alleen door een arts worden gedaan. En last but not least: haarlak! Daarmee blijft alles op z’n plek en kun je uitgelaten dansen.”

Jouw tips voor het poseren tijdens de huwelijksfotografie?

“Doe zo weinig mogelijk! Je zult sowieso stralen, het maakt echt niets uit of je met je linker- of rechterbeen voor staat. Licht en het tijdstip van de shoot zijn naar mijn mening belangrijker. Zorg ervoor dat het licht niet van boven komt, dat werpt een lelijke schaduw op je. Ik ben een grote fan het ‘gouden uur’ net voor zonsondergang, waarbij het licht bijzonder vleiend is.”

Waarom heb jij voor twee bruidsjurken gekozen?

“Ik ben niet van plan een derde keer te trouwen, dus ik heb me helemaal uitgeleefd. 🙂 Wij hadden drie dagen lang gasten, ik wilde niet iedere dag hetzelfde dragen. Ik wilde iets groots voor de ceremonie, maar iets waarin ik makkelijk kon bewegen voor onze eerste dans als newlyweds. Mijn party dress was weer de ceremoniejurk, maar dan zonder de volumineuze rok.”

Wil je onze lezeressen nog iets meegeven?

“Het plannen van muziek, eten en drinken is het belangrijkst. Meer heb je eigenlijk niet nodig om er een fantastische dag van te maken voor iedereen. En misschien wel het allerbelangrijkste: ontspan! Mocht er toch iets mis gaan dan is er echt niemand die het merkt, behalve jijzelf.”