Chris Evans en Alba Baptista stiekem in het huwelijksbootje gestapt 

De Amerikaanse acteur bekend van Marvel-films, Chris Evans, is op 9 september in het huwelijksbootje gestapt met de Portugese actrice Alba Baptista. Volgens het nieuwsportaal Page Six, was het een besloten ceremonie met een kleine groep vrienden en familieleden. Helaas hebben ze nog geen foto's van hun speciale dag gedeeld.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chris Evans (@teamcevans)

Het geheime huwelijk van Chris en Alba Evans

Chris en Alba, die sinds 2021 samen zijn, zijn afgelopen weekend getrouwd. De meeste mensen waren niet op de hoogte van hun verloving, laat staan dat ze wisten dat het paar in het huwelijksbootje is gestapt. Ze hebben er zelf namelijk niets over gedeeld. Informatie over het huwelijk is door een ingewijde gemeld aan Page Six. Hierin wordt onder andere beschreven dat er strikte regels golden voor de geheimhouding van het huwelijk. Gasten moesten een geheimhoudingsovereenkomst (NDA) ondertekenen en hun telefoons inleveren.

Lezen over een ander celebrityhuwelijk?: het legendarische huwelijk van Elvis en Priscilla Presley

Beroemde aanwezigen op de bruiloft

Het paar is getrouwd op een landgoed in Cape Cod, een schiereiland in Massachusetts, niet ver van hun woonplaats Boston. Er waren veel bekende gasten aanwezig op de bruiloft. Onder hen waren bijvoorbeeld Marvel-collega’s van Chris: Chris Hemsworth, Robert Downey Jr. en Jeremy Renner. Ook John Krasinski en zijn vrouw Emily Blunt zijn gespot op de bruiloft.

Meer Real Life Wedding?: lees hier over de bruiloft van Ilse en Remy