Alles voor jouw droombruiloft.

Abonneer je op Bruid & Bruidegom Magazine of geef het magazine cadeau!

Kies jouw abonnement

6x EDITIES 6x EDITIES

6x Bruid & Bruidegom Magazine plus 4 gratis specials

Original price was: € 41,70.Current price is: € 34,40. inc.BTW
 • 20% Korting
 • Altijd als eerste Bruid & Bruidegom Magazine in huis
 • Stopt automatisch
 • Gratis verzending
 • Gratis digitale nieuwsbrief vol inspiratie, tips & winacties!
 • Maak kans op een Siebel Juweliers cadeaukaart t.w.v. €100 euro
Bestel nu!
Meest gekozen!
4x EDITIES 4x EDITIES

4x Bruid & Bruidegom Magazine plus 4 gratis specials

Original price was: € 27,82.Current price is: € 22,95. inc.BTW
 • 17,5% Korting
 • Altijd als eerste Bruid & Bruidegom Magazine in huis
 • Stopt automatisch
 • Gratis verzending
 • Gratis digitale nieuwsbrief vol inspiratie, tips & winacties!
 • Maak kans op een Siebel Juweliers cadeaukaart t.w.v. €100 euro
Bestel nu!
2x EDITIES 2x EDITIES

2x Bruid & Bruidegom Magazine

 13,90 inc.BTW
 • Altijd als eerste Bruid & Bruidegom Magazine in huis
 • Stopt automatisch
 • Gratis verzending
 • Gratis digitale nieuwsbrief vol inspiratie, tips & winacties!
 • Maak kans op een Siebel Juweliers cadeaukaart t.w.v. €100 euro
Bestel nu!

Magazine cadeau geven

Maak een aanstaand bruidspaar blij met een bijzonder cadeau. Kies voor een enkele editie of een jaarabonnement vol inspiratie—het ideale cadeau om hun droomhuwelijk werkelijkheid te laten worden.
Geef het magazine cadeau

Geef het magazine cadeau
Plezant magazine met perfecte leveranciers

Bruid & Bruidegom Magazine heeft me geholpen om de perfecte leveranciers te vinden. Van feestzalen tot de fotograaf, alles stond in het blad. Ik kreeg het magazine als cadeau en het was echt plezant om te lezen.

Sofie
Bruidegom Special hielp bij trouwkostuum

Ik kreeg het magazine cadeau en was precies wat ik nodig had om inspiratie op te doen voor onze trouw. Een geweldig cadeau voor iedere aanstaande bruid!

Koen
Ideaal cadeau voor onze trouw

Ik kreeg het magazine cadeau en was precies wat ik nodig had om inspiratie op te doen voor onze trouw. Een geweldig cadeau voor iedere aanstaande bruid!

Annelien
Real Life Weddings en handige planningstools

Het magazine staat vol met prachtige Real Life Wedding publicaties van andere koppels. Dankzij de planning tools hebben we een goede rode draad doorheen ons huwelijksweekend kunnen aanhouden

Lotje
Aanrader voor het vinden van trouwkleding

Ik had geen idee welke soort jurk ik wou, maar ik heb echt een prachtig trouwkleed gevonden in het magazine. Bruid & Bruidegom Magazine is dus echt een aanrader

Camille

Je trouwt maar één keer  

Zorg ervoor dat het onvergetelijk wordt. Ons magazine staat vol met inspiratie en praktische tips om jouw grote dag tot in de puntjes te verzorgen.

Abonneer je nu en ontvang elk kwartaal als eerste het Bruid & Bruidegom Magazine in je brievenbus. Geniet van elk nieuw nummer, direct thuisbezorgd, zonder dat je de deur uit hoeft.

Neem een abonnement

Heb je een vraag?

Vind hier de antwoorden op al je vragen.

Per telefoon

Je kunt onze klantenservice bereiken via 03 808 35 55. We zijn je graag van dienst op maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30 uur.

Je kunt je vraag ook stellen via onderstaand contactformulier:

Online contactformulier

Klik hier om gebruik te maken van ons online contactformulier. We streven ernaar je vraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

Wat leuk dat je interesse hebt in een abonnement van Bruid & Bruidegom Magazine! Op bruidenbruidegom.be vind je onze aanbiedingen en kun je eenvoudig een abonnement afsluiten.

Wil je de nieuwste editie van Bruid & Bruidegom Magazine los bestellen? Dat kan! Via deze link kun je een los nummer bestellen. Als je vaker losse tijdschriften koopt, ben je trouwens voordeliger uit met een abonnement!

Ja, je abonnement loopt automatisch af. Je kunt kiezen uit een half jaar (2x edities), een jaar (4x edities) en anderhalf jaar (6x edities) abonnement.

Ja, dat kan zeker! In het bestelproces kun je aangeven wie het cadeau-abonnement mag ontvangen. Een cadeau-abonnement loopt altijd automatisch af. Een losse editie mag je uiteraard ook cadeau geven.

Voor het aanschaffen van een abonnement voor een ander of voor jezelf ga naar deze link

Als je een abonnement bestelt, streven wij erna om je bestelling dezelfde dag te verwerken. Je zult de eerste editie van je abonnement binnen 5 werkdagen ontvangen.

Ik heb mijn Bruid & Bruidegom Magazine niet ontvangen, wat moet ik doen?

Wat vervelend! Het kan zijn dat je magazine iets vertraagd is met de post. Mocht je het magazine na drie dagen nog niet hebben ontvangen, vul dan dit formulier in. Onze klantenservice pakt dit zo snel mogelijk voor je op.

Hoe geef ik een adreswijziging door?

Ga je verhuizen? Neem telefonisch contact op met de klantenservice of maak gebruik van het contactformulier om je nieuwe adres door te geven. Geef uiterlijk 4 weken van tevoren aan ons je adreswijziging door, dan verhuist je tijdschrift op tijd mee.

Ik verhuis naar het buitenland, kan mijn abonnement meeverhuizen?

Verhuis je binnen Europa? Neem contact op met onze klantenservice en geef je nieuwe adresgegevens aan ons door. De leveringsvoorwaarden kunnen, afhankelijk van het land waar je naartoe verhuist, veranderen. Onze klantenservice vertelt je of de leveringsvoorwaarden veranderen in jouw specifieke situatie.

Verhuis je buiten Europa? Neem contact op met onze klantenservice en wij vertellen je of de leveringsvoorwaarden veranderen in jouw specifieke situatie.

Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, de aanschaf van je abonnement te herroepen. Dit betekent dat je de aanschaf van je abonnement ongedaan maakt. De eventueel al geleverde nummers moet je wel betalen. Neem contact met ons op en we helpen je je abonnement ongedaan te maken. Herroepingsrecht geldt niet voor de aankoop van losse edities.

Klantenservice telefoonnummer: 03 808 35 55

Waar vind ik de leveringsvoorwaarden voor mijn abonnement?

Bekijk hier de leveringsvoorwaarden

Bruid & Bruidegom Magazine, jouw must-have magazine voor de planning de perfecte huwelijksdag.

Elke editie zit bomvol inspiratie, tips en adviezen voor jouw droombruiloft. Van de zoektocht naar de droomjurk en stijlvol trouwpak tot het kiezen van de perfecte trouwringen, de beste  trouwlocatie, en een professionele bruidsfotograaf. Laat ons magazine je inspireren om jouw droombruiloft werkelijkheid te maken.

Word nu abonnee en geniet van exclusieve kortingen, haal een losse editie in huis, of verras een vriend(in) met een cadeau-abonnement op Bruid & Bruidegom Magazine. Start vandaag nog met het plannen van jouw onvergetelijke trouwdag.

Makkelijk betalen met een van onze vele betaalopties