Vier ultieme tips voor een ontspannen bruiloft met kinderen 

Vier ultieme tips voor een ontspannen bruiloft met kinderen
FOTO: Heylovely photography

Kinderen van dezelfde leeftijd trekken naar elkaar toe en zullen elkaar eerder vermaken. Vaak worden kleine kindjes verlegen als er veel oudere kinderen zijn en zullen ze de kat uit de boom kijken. Oftewel: bij papa en mama in de buurt blijven. Zijn ze er op jouw bruiloft niet veel kinderen van dezelfde leeftijd? Dan heb je wellicht iets aan deze tips.

1. Maak een VIP-room

Maak een speciale VIP-room: kids only. Op deze manier voelen de kinderen zich heel speciaal- een ruimte waar alleen zij mogen komen geeft ze hun een eigen, veilige plekje. Dit zorgt er ook weer voor dat de kinderen even zoet zijn en dat de ouders zich lekker kunnen laten gaan.

2. Goodiebag

Hebben jullie geen extra ruimtes beschikbaar? Geen probleem! Geef de kinderen aan het begin van de bruiloft een goodiebag met items waar ze de hele dag mee kunnen spelen. Twee vliegen in één klap, want kinderen houden van cadeautjes en je geeft ze iets omhanden. Een extra drankje of snack zorgt er bovendien voor dat ze langer zoet zijn.

3. Geniet!

Een beetje voor de hand liggend, maar eigenlijk wel de allerbelangrijkste tip van allemaal. Geniet van jullie dag! Maak je niet druk om kleding die vies wordt of als de kinderen even hun gang gaan. Als jij in volledige rustmodus bent en geniet, dan zullen zij dat waarschijnlijk ook doen.

4. Huur een wedding nanny

Van luiers verschonen, helpen met eten en de boel in de gaten houden tot knutselen, schminken, dansen en het orgsaniseren van een speurtocht – een wedding nanny neemt alle taken rondom de kinderen uit handen. Zo hebben jullie een zorgeloze grote dag!  Ook s’avonds kunnen wedding nanny’s uitkomst bieden. Helpen met tandjes poetsen, pyjama’s aantrekken, boekjes voorlezen, instoppen en een oogje in het zeil houden als ze slapen. Waardoor de volwassenen lekker kunnen feesten.