Q&A met Martine Harris van Essense of Australia Brand story

Q&A met Martine Harris van Essense of Australia

De nieuwe collecties van Essense of Australia, Stella York, Martina Liana, Martina Liana Luxe en All Who Wander zijn er! Wij spraken met creative director Martine Harris over haar inspiratie voor de nieuwe ontwerpen én over de trends in bruidsmode.

Wat inspireerde de nieuwe collecties?

“De nieuwste collecties van Essense of Australia, Stella York, Martina Liana, Martina Liana Luxe en All Who Wander zijn geïnspireerd op een nieuw soort romantiek. De jurken zijn ontworpen voor bruiden met grote dromen en een hart voor mode. Of ze nu op zoek is naar een statement of een tijdloze klassieker, onze collecties laten elke bruid stralen op haar trouwdag.”

Q&A met Martine Harris van Essense of Australia

Martina Liana, Style 1267 & All Who Wander, Style Alyx

Welke nieuwe trends kunnen we verwachten?

“Wij houden van details die doen denken aan de klassieke bridal beauty en hebben ze opnieuw geïnterpreteerd voor de moderne bruid. Van spannende statements tot magische borduursels, de details van de nieuwe collecties bieden iets voor elke bruid. Zo hebben we luchtige, vloeiende rokken die de jurken zacht volume geven. We hebben ook prachtige kantpatronen, artistieke borduursels en effectieve decoraties geïntegreerd in de moderne collecties. Het maakt niet uit van welke look je houdt, deze details brengen je droomjurk tot leven.”

Wat maakt de collecties bijzonder?

“Onze bruiden dromen groot – wij raken enorm geïnspireerd van hun vermogen om overal schoonheid in te zien. We staan voortdurend in contact met hen en onze winkels. om erachter te komen wat ze leuk vinden. Deze kennis uit de eerste hand verwerken we in onze collecties. In combinatie met data die we op de catwalk verzamelen om te zien wat er trending is in de mode, zorgen we ervoor dat we onze bruiden altijd precies geven wat ze willen: de fantastische, trendy trouwjurken waar ze van gedroomd hebben.”

Q&A met Martine Harris van Essense of Australia

Essense of Australia, Style D3274+ & Stella York, Style 7328">Essense of Australia, Style D3274+ & Stella York, Style 7328
Waar kunnen we naar uitkijken in toekomstige collecties?

“De moderne bruid wil een moderne jurk. Daarom laten we ons altijd inspireren door looks op rode lopers en catwalks. Toekomstige collecties zullen tijdloze bruidselementen bevatten waar onze bruiden dol op zijn, en tegelijkertijd frisse details en opvallende vormen die onmiskenbaar nieuw zijn.”

Q&A met Martine Harris van Essense of Australia

Stella York, Style 7169+ & All Who Wander, Style Bowie">Stella York, Style 7169+ & All Who Wander, Style Bowie
Hoe heb je bloemen geïntegreerd in de nieuwe collecties?

“Bloemen zijn al tientallen jaren een belangrijk onderdeel van bruidskleding en we begrijpen waarom: ze zijn zo romantisch en dromerig. Dit seizoen hebben we onze bloemen opnieuw geïnterpreteerd om ze nog schattiger te maken. We gebruiken magische, multidimensionale patronen, sprankelende details en magisch lichte lagen om betoverende ontwerpen te creëren die passen in een modern sprookje.”

Q&A met Martine Harris van Essense of Australia

Essense of Australia, Style D3284 & Martina Liana, Style 1305">Essense of Australia, Style D3284 & Martina Liana, Style 1305

Ontdek de nieuwe collecties van Essense of AustraliaStella YorkMartina LianaMartina Liana Luxe en All Who Wander en vind een dealer bij jou in de buurt!