Martine Harris: “Wij hebben een jurk voor elke bruid en haar liefdesverhaal!” Brand story

Martine Harris: “Wij hebben een jurk voor elke bruid en haar liefdesverhaal!”

De nieuwe collecties van Essense of Australia, Stella York, Martina Liana, Martina Liana Luxe en All Who Wander zijn er! Wij spraken met creative director Martine Harris over haar inspiratie voor de nieuwe ontwerpen én over de trends in bruidsmode.

Als ontwerper, waar haal jij je inspiratie vandaan?

“Of ik het nu op de catwalk, op de rode loper of tijdens mijn reizen zie, ik haal overal inspiratie vandaan. Maar soms vind je ook inspiratie op onverwachte plekken – bijvoorbeeld in boek wat ik aan het lezen ben of tijdens een intrigerend gesprek.”

Welke bruidsjurk uit de nieuwste collectie is jouw favoriet?

“Het is bijna onmogelijk om een favoriete jurk uit te kiezen, want ik ben fan van elk design! Ze hebben allemaal verschillende elementen, die ik stuk voor stuk prachtig vind. Dit seizoen word ik aangetrokken door grafisch kant, plunging en off-the-shoulder halslijnen en statement silhouetten. Als ik een favoriet moet kiezen, zijn dit een aantal van de looks uit de nieuwste collecties die ik fantastisch vind.”

Essense of Australia D3314

“Een off-the-shoulder silhouet is klassiek en effortlessly chic. Het plunging décolleté van deze bruidsjurk van Essense of Australia zorgt voor een subtiele sexiness en het prachtige kant voegt textuur toe.”

Stella York Style 7194

“Deze glamoureuze ballgown van Stella York is de belichaming een klassieke bridal beauty. Van de vloeiende kanten details tot de volumineuze tulen rok – deze bruidsjurk is een uitstekende keuze voor bruiden die zich als een prinses willen voelen.”

Essense of Australia D3153

Deze typische Essense of Australia-jurk heeft tijdloze designelementen, van prachtig kant tot een lange sleep. Prachtig grafisch kant – dat over de hele jurk is geplaatst – volgt de contouren van het lichaam om het figuur te accentueren en te flatteren. De sleep maakt deze jurk af!

Stella York Style 7045

“Deze jurk van Stella York is ideaal voor bruiden met een minimalistische stijl. Van de flatterende halslijn tot de prachtige geplooide rok, ik hou van elk detail van deze trouwjurk. En extra fijn: hij heeft zakken!”

Martina Liana Style 1338

“Dit spectaculaire fit ‘n flare model van Martina Liana is special voor bruiden die niet band zijn om op te vallen! Het sexy plunging décolleté en de subtiele cut-outs geven deze glamoureuze bruidsjurk een edge, het overall kant voegt een luxe noot toe.

Wat karakteriseert de nieuwste collecties?

“Dit seizoen draait alles om glamour en romantiek. We benadrukken de schoonheid van liefde door de hotste catwalktrends te vertalen naar draagbare bruidsmode met opvallende details. Deze collecties bevatten gedefinieerde bustelijnen, moderne en chique halslijnen, opvallende glitters en etherische bloemendetails. Wij hebben een jurk voor elke bruid, die past bij haar liefdesverhaal.”

Wat is jouw gouden tip voor aanstaande bruiden die op zoek zijn naar hun droomjurk?

“Ten eerste moedig ik bruiden altijd aan om onderzoek te doen. Het is zo belangrijk om te weten wat je enthousiast maakt en hoe jouw perfecte plaatje eruitziet. Ten tweede, kom met een open mind naar je pasafspraak. Wees niet bang om verschillende trouwjurken te passen. Je weet nooit waar je verliefd op wordt of wat je kan verrassen! Maar het belangrijkste: vertrouw jezelf. Alleen jij weet wanneer je de jurk van je dromen hebt gevonden!”

Wat brengt de toekomst?

“De bruiden van vandaag zoeken naar een klein beetje van alles en onze Essense of Australia-familie (met de bijbehorende labels) bieden verschillende bridal styles én een grote variëteit in maten. Ook hebben we detachable accessories – capes, slepen en kimono’s – zodat bruiden hun look eenvoudig kunnen aanpassen. En als bruiden echt een one-of-a-kind design wil dragen kan ze onze Martina Liana en Martina Liana Luxe-bruidsjurken customisen.”

Ontdek de nieuwe collecties van Essense of AustraliaStella YorkMartina LianaMartina Liana Luxe en All Who Wander en vind een dealer bij jou in de buurt!