Nationale Bruidsparen Enquête Prijsvraag

Doe mee met de Nationale Bruidsparen Enquête en win een luxe arrangement van Fletcher Hotels. Geniet met zijn tweeën van heerlijke 3-gangen diners, comfortabele overnachtingen en uitgebreide ontbijtbuffetten in een Fletcher hotel naar keuze. Dat wil iedereen toch?!

Nationale Bruidsparen Enquête

Win een luxe arrangement van Fletcher Hotels

Geniet met zijn tweeën van heerlijke 3-gangen diners, comfortabele overnachtingen en uitgebreide ontbijtbuffetten in een Fletcher hotel naar keuze. Wat dacht je van een landgoed op de Veluwe, een kasteel in Zuid-Limburg, een kloosterhotel in Noord-Brabant of een beachhotel aan de Zeeuwse kust? Of kies je liever voor een ontspannen verblijf in een hotel met een luxe BLUE Wellnessresort? Er is voor een ieder wat wils.

Nationale Bruidsparen Enquête

Nationale Bruidsparen Enquête

Het luxe arrangement

Je vraagt jezelf natuurlijk af wát je dan precies kunt winnen. Wij zetten deze geweldige prijs even voor je op een rijtje, want het is zeker niet niks!

  • 2 x hotelovernachtingen
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2 x heerlijk 3-gangen diner
  • Gratis fiets- en wandelroutes
  • Gratis WiFi

Vul het formulier in en maak kans

Klik hier om mee te doen aan de Nationale Bruidsparen Enquête en kans te maken op dit heerlijke Fletcher Hotels arrangement. Wil je nog meer kans maken op onze geweldige prijzen? Neem dan een kijkje op onze winacties-pagina.

Nationale Bruidsparen Enquête