Perfecte trouwlocaties voor jullie destination boho-bruiloft 

Geen paniek als het thema voor jullie boho-bruiloft al vaststaat, maar jullie nog op zoek zijn naar de perfecte locatie. Wij hebben de beste trouwlocaties in Nederland en Duitsland voor een onvergetelijke boho-bruiloft voor je verzameld. Met deze prachtige plekken geef je elkaar binnenkort het jawoord in de ultieme boho-sfeer.

Bamboo Lodge in Groningen

De Bamboo Lodge is gevestigd op een voormalig terrein van een suikerfabriek, op slechts vijf minuten fietsafstand van het stadscentrum van Groningen. Ongeveer zes jaar geleden begon de transformatie van een kale betonnen vloer tot een weelderige tropische tuin met talloze exotische planten, resulterend in de ideale locatie voor jullie bohemian jungle huwelijk. Er zijn twee kampvuurplaatsen, een uitgebreide bar, voldoende gezellige zitplaatsen en veel groen aanwezig. Daarnaast is er een backstage-ruimte waar je je kunt ontspannen, je make-up kunt bijwerken en je spullen veilig kunt opbergen. Stel je voor dat je jouw speciale dag kunt vieren bij het kampvuur midden in onze boho jungle-oase, omringd door heerlijk eten en drinken, jouw favoriete muziek en al jouw dierbaren.

De Bamboo Lodge heeft professionele weddingplanners in dienst die jullie droomhuwelijk tot werkelijkheid kunnen maken. Bovendien werkt de locatie samen met fantastische cateraars die jouw gasten kunnen voorzien van de meest heerlijke maaltijden. Maar natuurlijk is er ook de mogelijkheid om je eigen catering te verzorgen. De Bamboo Lodge bar is uitgerust met alles wat je nodig hebt om jullie feest perfect te laten verlopen. Ook het geluidssysteem is al aanwezig, zodat jouw favoriete band direct aan de slag kan om de gasten te vermaken. Na afloop van de bruiloft, als de meeste gasten al zijn vertrokken, kun je met jouw beste vrienden nog gezellig bij het kampvuur blijven hangen en genieten van een overnachting in een van de lodges.

 

Perfecte trouwlocaties voor jullie destination boho-bruiloft
Locatie: Bamboo Lodge Groningen // Styling: Thuis Trouwen // Fotograaf: Anouk Wubs

Kasteel Kerckebosch, Zeist

Het prachtige Kasteel Kerckebosch, dat onlangs is gerenoveerd, is een stijlvolle en kleinschalige locatie die zich bevindt in de bosrijke omgeving van Zeist en daarom perfect is voor jullie boho-bruiloft. Het kasteel is al 125 jaar oud en oorspronkelijk gebouwd als buitenhuis voor een adellijke familie. Tegenwoordig beschikt het over 30 authentieke hotelkamers, een bar, een sfeervolle lounge, een prachtige serre, een zonnige tuin en een ruim terras.

Bij Kasteel Kerckebosch kunnen jullie niet alleen de ceremonie, receptie, het diner en de feestavond vieren, maar ook overnachten in het intieme en unieke kasteel. Omdat de gemeente Zeist het kasteel heeft aangewezen als officiële trouwlocatie, hebben jullie niet alleen de mogelijkheid om het jawoord te geven in de binnenruimtes, maar ook in de schitterende kasteeltuin. Met de juiste aankleding kun je zowel de ruimtes als de tuin omtoveren tot de perfecte droomlocatie voor jullie boho-bruiloft.

 

Perfecte trouwlocaties voor jullie destination boho-bruiloft
Locatie: Kasteel Kerckebosch // Bloemstyling: Bloemenservice Nederland // Tafelstyling: Happaz Den Bosch // Fotograaf: Wat een Plaatje

Het Ruiterhuys

Het Ruiterhuys is een unieke feestlocatie gelegen in het prachtige natuurgebied van Landschap Noord Holland. De locatie is gevestigd in een traditionele houten schuur met dikke eiken balken en gebinten. Het landelijke en stoere interieur zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer die wordt versterkt door de altijd brandende open haard. Deze locatie is perfect voor een boho-bruiloft en kan met de juiste styling worden omgetoverd tot een droomlocatie.

Bij Het Ruiterhuys kun je terecht voor jullie complete bruiloft, van de ceremonie tot aan het feest. Wel is het belangrijk om op te merken dat wanneer je graag de ceremonie op deze locatie wilt houden, dit in combinatie met het diner en feest moet plaatsvinden. Maar als je alleen het diner en/of feest wilt, is dit natuurlijk ook mogelijk.

 

Perfecte trouwlocaties voor jullie destination boho-bruiloft
Locatie: Het Ruiterhuys // Bloemen: Bloominhg by Diana // Styling items: Madame Petite // Stylist: Fig and Forest // Fotograaf: Uliana Kochneva Photography

OUTDOOR Zentrum Lahntal

Willen jullie een boho-bruiloft met een speciaal element, zoals alpaca’s? Dan is OUTDOOR Zentrum Lahntal de perfecte locatie voor jullie. Gelegen in Duitsland, nabij Koblenz en Frankfurt, biedt deze prachtige locatie een unieke omgeving midden in de natuur.

Bij OUTDOOR Zentrum Lahntal kun je genieten van een gezellige sfeer rond het kampvuur in de overdekte biertuin (!!), dansen in het glazen koepelhuis dat ook dienst kan doen als feestlocatie, en ontspannen in de rustige zone waar veel dieren leven. Ook is er een speeltuin voor de kleintjes om in te ravotten. Door de idyllische setting is het eenvoudig om deze locatie om te toveren tot een boho paradijs voor jullie trouwdag.

 

Perfecte trouwlocaties voor jullie destination boho-bruiloft
Locatie: Outdoorzentrum Lahntal // Tipi: Tipi Yeah // Styling: Lydia Gerzen // Fotograaf: Lebendige Fotografie // Bloemen en styling: Kochanow

The Framehouse

Siegen, een stad ten oosten van Keulen (Duitsland), is de thuisbasis van een prachtige trouwlocatie genaamd The Framehouse. Deze locatie is omgeven door een natuurlijk landschap en beschikt over een witte schuur, serre, kas en grote buitenruimte. De witte schuur is sfeervol ingericht als een gezellige woonkamer. De kas heeft een unieke uitstraling die varieert per seizoen, maar biedt het hele jaar door een prachtige achtergrond voor jullie boho-bruiloft en trouwfoto’s.

Het buitenterrein biedt voldoende ruimte voor grote feesten en kan naar wens worden ingericht. The Framehouse heeft verschillende bijpassende items en antieke meubelstukken verzameld en gemaakt die jullie kunnen gebruiken om de locatie nog mooier te maken. De inventaris wordt regelmatig aangevuld met leuke en nieuwe items zoals dromenvangers en pauwentronen.

 

Perfecte trouwlocaties voor jullie destination boho-bruiloft
Locatie: The Framehouse // Bloemen en decoratie: Mehr Konfetti Bitte // Fotograaf: Kathi & Chris Photography