Stephanie:“ Van de photobooth werd dankbaar gebruik gemaakt!” 

Foto Jill Streefland

Het belangrijkste tijdens je huwelijksdag? Dat zijn jullie twee natuurlijk. Maar ook voor je gasten moet het een gedenkwaardige, magische dag worden. Stephanie en Oscar vertellen wat zij hebben gedaan voor hun gasten.

Stephanie (37) en Oscar (53)

“Hoewel trouwen voor mij altijd een droom is geweest, hoefde het niet zo van Oscar. Ik had me er een beetje bij neergelegd, tot hij me twee jaar terug op mijn verjaardag ineens ten huwelijk vroeg: dat was een complete verrassing! Mijn perfecte plaatje was een bruiloft met een koets en een kasteel, maar het werden een elektrische auto en het gemeentehuis. Dat moest deels ook wel, want het was in de herfst en te koud voor een koets. Onze daggasten konden voor het diner uit heel veel soorten opties en we hadden een photobooth gehuurd waar per keer twee foto’s werden uitgeprint: een voor ons en een voor de gasten. Dat was een enorm succes en er werd dankbaar gebruik van de booth gemaakt. Ons bedankje was heel klassiek: voor iedereen hadden we een doosje met snoepjes in hartvorm, bedrukt met onze trouwdatum. Op de avondlocatie voor onze 80 avondgasten kregen ze natuurlijk drankjes en borrelgarnituur, maar rond elf uur stond er ook nog een poffertjeskraam buiten voor de late trek. Wie naar huis ging, kon die lekker mee naar huis nemen. Dat is net even anders dan de geijkte patat, en ook dat werd erg gewaardeerd. Het grootste succes? Ik denk het feest: want alle gasten konden nog even losgaan, zo vlak voor de lockdown destijds.”

TIP: “Onze dag was fantastisch. Dat kwam ook omdat we een fijne babs hadden ingehuurd: Anke Goedhart van Goedhart verbindt Liefde.”