Bucketlist voor de bruidegom 

Bucketlist voor de bruidegom
PAKKEN: Wilvorst

Natúúúúúrlijk kun je als getrouwd man alles doen wat je als niet-getrouwd man ook kan. Maar misschien zijn sommige dingen wel extra leuk (of sociaal geaccepteerder) als je ze nog voor de grote dag afvinkt. Even een paar suggesties op een rijtje.

1. Adrenalinekick

Nog een beetje koudwatervrees zo vlak voor de bruiloft? Doe een bungeejump, skydive, parasail, BMX trail of wingsuit flight en je hebt daarna geen enkele angst meer! Je hoeft dit alleen maar te overleven en geen blauwe plekken in je gezicht op te lopen. Het is misschien wel aan te raden om je verloofde niet op voorhand te vertellen wat je gaat doen…

2. Randy Fenoli-marathon

Geef maar toe: stiekem vind je het ‘meekijken’ naar Say Yes to the Dress best heel leuk en word je lichtelijk droevig bij de gedachte dat je na je bruiloft ECHT geen enkel excuus hebt om een aflevering te kijken. Verloofde weg? Op de bank, borrel erbij en genieten maar.

3. Mani-pedi

Mani-wat? Een manicure en pedicure. Hoewel er mannen zijn die graag geregeld naar de manicure gaan, lijkt deze groep (die het toegeeft) niet heel groot. Maar echt, het is superontspannend. En bedenk dat je handen op de trouwdag letterlijk volop in the picture staan. Aanrader!

4. Datenight

Verras je verloofde met een laatste-date-als-verloofden-night: dat wordt ongetwijfeld gewaardeerd. En ga samen gewoon even helemaal los alsof jullie weer zestien zijn (tenzij je als zestienjarige op de intensive care belandde met een alcoholvergiftiging na een uit de hand gelopen schuurfeest). Wel doen: gezellig drinken, gezellig dansen en zoenen in dat ene hoekje in die ene kroeg.

5. VrijgezellenfeestEN

Er is maar één moment waarop je een vrijgezellenfeest viert: inderdaad, vóór je bruiloft. Dus waarom niet gewoon twee of drie? Ga in de aanloop naar de grote dag een weekendje weg met je vrienden, organiseer daarna een keer een gamenight thuis en ga ook gewoon nog een keer biertjes drinken in jullie stamkroeg.

6. Dancing king

Tenzij je heel erg van dansen houdt, zul je niet out of the blue danslessen nemen. Maar de avond van je bruiloft is natuurlijk de ultieme gelegenheid om je geheime inner John Travolta, Michael Jackson of Justin Timberlake eindelijk te laten shinen. En dan wil je niet afgaan. Lessen dus.

7. Waarom? Daarom!

Zo vlak voor de bruiloft gieren de verliefdheidsvlinders door je maag. Het perfecte moment dus om op papier te zetten waarom je zo van je aanstaande houdt. Niet voor de bruiloftsspeech, of als verrassing op de ochtend van de trouwdag: nee, voor jullie eerste ruzie als echtpaar. Of voor het eerste huwelijksjubileum. Hij kan in beide gevallen goed van pas komen.