Jambo Safari Club: dé Afrika specialist! Brand story

Jambo Safari Club: dé Afrika specialist!

Jullie huwelijksreis is iets dat jaren als mooie herinnering bij moet blijven en in Afrika vinden jullie alle ingrediënten om dat mogelijk te maken. Beleef een spannende safari op zoek naar de big five of geniet aan de mooiste tropische stranden. Jambo Safari Club stelt graag geheel in overleg een prachtige huwelijksreis samen naar een van onze bestemmingen in Afrika.

Eindeloos Afrika

Het meest veelzijdige continent ter wereld is zonder twijfel Afrika. Jullie vinden er dorre woestijnen, maar ook besneeuwde bergtoppen, prachtige tropische stranden en een oceaan vol indrukwekkend wildleven. In de nationale parken zijn de ‘big five’ en vele andere bijzondere diersoorten te bewonderen. De grote steden zijn druk en levendig, de dorpjes laten jullie kennismaken met eeuwenoude culturen.

Onontdekte schoonheid

Natuurlijk heeft ieder land zijn eigen unieke kenmerken. Denk aan de indrukwekkende nationale parken van Kenia of Tanzania, en de schitterende tropische kust van deze landen of op het idyllische eiland Zanzibar. De mooie steden, heerlijke wijnen en het voortreffelijke eten van Zuid-Afrika, of de onontdekte schoonheid van Botswana.

Onvergetelijke bestemmingen

Bijzondere aandacht verdient ook Namibië. De onmetelijke afstanden en indrukwekkende flora en fauna maken dit land tot een onvergetelijke bestemming. Op de Seychellen of Mauritius vinden jullie prachtige stranden en resorts die speciaal voor honeymooners kortingen en verwenarrangementen hebben. De Seychellen en Mauritius laten zich ook prima combineren met een rondreis door Zuid-Afrika of een safari in Botswana, Kenia of Tanzania.

Specialist bij uitstek

Jambo Safari Club is de specialist bij uitstek op het gebeid van safari’s en reizen in Afrika. Al ruim dertig jaar organiseert Jambo volledig verzorgde privésafari’s in Kenia, Tanzania en Oeganda. Maar ook voor geweldige strandreizen naar de Seychellen, Madagaskar, Mauritius, Mozambique, Zanzibar en Zuid-Afrika zijn jullie bij Jambo Safari Club aan het juiste adres.

Neem contact op

Willen jullie een unieke huwelijksreis? De specialisten van Jambo Safari Club geven graag een persoonlijk advies. Dat kan telefonisch via 020-20.12.740 of op het kantoor bij Jambo Safari Club. Op www.jambo.nl vinden jullie veel informatie en kunnen jullie onze zeer uitgebreide reisbrochure aanvragen.