Verkiezing Trouwring van het Jaar

Een trouwring symboliseert de liefde perfect: eeuwigdurend, robuust en prachtig. Omdat je deze ring een leven lang draagt, kies je natuurlijk voor jouw ideale ring! We hebben negen prachtige sets trouwringen genomineerd en zijn benieuwd: welke set heeft jouw voorkeur en verdient de titel Trouwring van het Jaar 2024? Wij geven het winnende paar trouwringen weg, dus misschien schitteren deze binnenkort wel aan jullie vingers.

Stem op je favoriete paar trouwringen

Er nemen negen sets trouwringen deel aan de verkiezing Trouwring van het Jaar 2024. Scroll verder naar het formulier, vul je gegevens in en stem op jullie favoriete set. De set trouwringen die de meeste stemmen verzamelt en als winnaar uit de bus komt, wordt door ons verloot onder de deelnemers!

Aller Spanninga: sterke contrasten

Deze mooie ringenstet van Aller Spanninga draait om het fraaie contrast tussen wit- en geelgoud. De 14-karaats gouden damesring is voorzien met een 0.06 crt én twee 0,03 crt diamanten. De herenring heeft een subtiele gefreesde rand die de twee kleuren scheidt. Hierdoor ontstaan twee ringen met een sterk contrast dat nooit zullen vervelen.

Bouchard: tijdloos en elegant

Eén schitterende diamant verzonken in een prachtige ronde zetting, perfect afgestemd op de bijpassende herenring. En het mooiste? Ze zijn volledig naar eigen smaak samen te stellen, van de vorm en goudkleur tot de diamantzetting waardoor elk paar een uniek symbool van jullie liefde wordt. Bouchard is exclusief verkrijgbaar bij Siebel Juweliers.

Breuning: een zachte golf

In deze bijzondere trouwringenset van Breuning wordt 14-karaat witgoud vloeiend verbonden met Sunrise geelgoud, als een zachte golf lopen de twee legeringen door de ringband. Het symboliseert een bewogen leven van twee geliefden. Een deken van parels siert de trouwringen en creëert een speelse, elegante look.

Christian Bauer: white dreams

Deze set van Christian Bauer is uitgevoerd in 14-karaat gerecycled witgoud. De damesring is voorzien van zeven briljant geslepen diamanten en gedecoreerd met een millgrain motief. Met een breedte van slechts 2,5 mm leent deze ring zicht uitstekend om te combineren met je verlovingsring. De herenring is stijlvol hoogglans en tijdloos traditioneel.

Collection Ruesch: verdraaid mooi

De harmonieuze verbinding van de twee ringschachten in deze set van Collection Ruesch vertegenwoordigt de band tussen twee liefhebbende mensen en maakt ze tot iets heel bijzonders. De in elkaar gedraaide ringen zijn gemaakt van 14-karaat geelgoud en hebben een glanzende én matte finish. De damesring heeft 11 diamanten gezet in het kanaal.

Desiree: in de spotlight

De gouden damesring straalt met een fonkelende steen in een verfijnde witgouden zetting, de bijpassende herenring met zijn gladde ontwerp belichaamt eeuwige verbondenheid. Desiree is al generaties lang het populairste trouwringenmerk van ons land, bekend om haar unieke ontwerpen en kwaliteit. De ringen van Desiree zijn exclusief verkrijgbaar bij Siebel Juweliers.

Martinshof: bi-color beauty’s

Luxe en comfort samen in één ring! Beide ringen in goud met een extra witgouden band die zorgt voor een stijlvol geheel. Met vijftien briljant geslepen diamanten in de dames ring ben je verzekerd van een exclusief geheel die iedereen zal betoveren. Martinshof is exclusief verkrijgbaar bij Siebel Juweliers.

Rauschmayer: kroonjuweel

Zo verschillend, maar toch twee diep verbonden zielen die elkaar aanvullen. Deze ringenset genaamd ‘Magnificent’, die Rayschmayer speciaal voor deze verkiezing heeft ontwikkeld, creëren een harmonie van tegenstellingen door de combinatie van zomergoud en witgoud. Fonkelende diamanten, drie soorten zettingen en verschillende texturen geven de trouwringen een buitengewone spanning. Elk bruidspaar zal zeker schitteren op hun speciale dag met deze trouwringen.

Saint Maurice: voor eeuwig verbonden

In de damesring worden 14-karaat geel-, wit- en roodgoud samengevoegd tot drie ringen die voor eeuwig met elkaar verbonden zijn, waarbij de geelgouden ringband wordt gesierd door maar liefst 58 briljanten (0,319 karaat), vastgehouden in een kanaalzetting. Door het minimalistische ontwerp wordt de verbondenheid nog meer benadrukt.