Become a Très Chic Bride Je hebt altijd van dit moment gedroomd, en nu is het eindelijk zover!

De zoektocht naar jouw trouwjurk is begonnen – en de mogelijkheden zijn eindeloos! Met zes prachtige collecties en zoveel stijlen om uit te kiezen, zijn wij ervan overtuigd dat jij de trouwjurk kan vinden waar je altijd van hebt gedroomd en die je zal laten stralen op jullie grote dag!

Prachtige en unieke trouwjurken voor elke bruid.

De zes collecties van Très Chic zijn divers qua stijl, stoffen en prijsklasse. Elke collectie heeft zijn eigen stijl en identiteit, dus elke bruid kan een prachtige trouwjurk vinden die haar persoonlijkheid weerspiegelt en perfect aansluit bij de stijl en thema van haar trouwdag.

Très Chic – De essentie van alles dat klassiek, mooi en romantisch is
Miss Emily by Très Chic – Size is just a number. Pure perfectie
Brinkman by Très Chic – Wees jezelf op een unieke manier! Vintage & Bohemian geïnspireerd
Pure by Très Chic – Voor een spectaculaire en vrouwelijke bruid
Jessie K by Très Chic – Verfijnd, vrouwelijk en verbluffend mooi
Made to Love by Très Chic – Frisse ontwerpen en verschillende stijlen.

Ontworpen met prachtige stoffen

Elk van onze trouwjurken krijgt zijn unieke ontwerp en prachtige stijl door de verschillende stoffen die we gebruiken. Zachte, vloeiende en luxe stoffen zoals tule, satijn, kant, organza, taft en mikado zijn geconstrueerd in unieke en prachtige ontwerpen, die elke trouwjurk die speciale bruidslook geeft.

Kies de trouwjurk van je dromen

Altijd al willen trouwen in een romantische trouwjurk met kant en zachte details? Of misschien ben je op zoek naar een luxere stijl van trouwjurk, met een silhouet dat nauw aansluit? Laat je inspireren door onze diverse collecties en je zult de stijl vinden die bij jou past. Vind jouw dichtstbijzijnde verkooppunt en wellicht wordt jij een echte Très Chic bruid.

Wat je ook kiest: Met een trouwjurk van Très Chic vorm jij het stralende middelpunt op jullie grote dag. Ontdek onze zes prachtige bruidscollecties en trouwjurken. Bij Très Chic vind je altijd de jurk die bij jou past!