Vind jullie droomringen bij Siebel Juweliers Brand story

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Trouwringen staan symbool voor het huwelijk en je draagt deze ring je leven lang. Wij begrijpen dat jouw trouwring van goede kwaliteit moet zijn, prettig moet zitten en dat het ontwerp helemaal bij jou past. Hoe kies je nu de beste trouwring?

Welke soorten ringen zijn er en waar moet je rekening mee houden wanneer je jouw droomring koopt? Siebel Juweliers heeft 44 winkels in heel Nederland. Maak een afspraak in één van onze winkels bij jou in de buurt en kom de liefde vieren bij Siebel Juweliers. Helemaal leuk: je krijgt nu de tweede ring gratis!

Vooraf oriënteren naar trouwringen

Er is ontzettend veel keuze in trouwringen. Daarom raden wij aan van tevoren ideeën op te doen om een beter beeld te krijgen van het assortiment. Zo is de kans groter dat je een keuze maakt voor een trouwring waar je op de lange termijn ook nog blij mee bent. Bij Siebel Juweliers vind je het grootste assortiment trouwringen die je volledig naar je eigen wens samenstelt. Ga voor een exclusieve ring van Desiree of een luxe ring van Martinshof. Heb jij of heeft je partner de wens voor een unieke ring? Dan is Bouchard het merk voor jullie. Stel jullie ringen samen aan de hand van een aantal stappen in de trouwring configurator.

Martinshof

Voor zichtbare luxe is er het exclusieve merk Martinshof. Deze trouwringen zijn extra zwaar en vaak voorzien van verfijnde details. Ga voor een robuuste ring met schitterende diamanten of kies voor een strakke, moderne look. De ringen van Martinshof zijn verkrijgbaar in 14 en 18 karaat goud.

Desiree

Desiree is een populair merk in Nederland. De ringen van Desiree variëren van geelgoud, witgoud en roségoud in zowel 14 als 18 karaat. Maak de ring extra speciaal en kies voor een matte afwerking of een mooie diamant.

Bouchard

De trouwringen van Bouchard ontwerp je volledig naar eigen smaak. Zo kies je zelf voor een ring van 14 of 18 karaat goud, platina of palladium. De ringen van Bouchard zijn ook op aanvraag verkrijgbaar in het zilver. Wanneer je jouw trouwring samenstelt, kies je ook zelf de breedte, de dikte, het profiel en de afwerking van de ring.

Vind jullie droomringen bij Siebel Juweliers