Verkiezing: Trouwring van het Jaar winnaar Christian Bauer 

We mochten niet één, maar drie mensen blij maken! Zowel Steven van het merk Christian Bauer met het winnen van de award Trouwring van het Jaar 2022, als het bruidspaar met het winnen van de award winning set.

Verkiezing: Trouwring van het Jaar winnaar Christian Bauer
Foto: Christian Bauer

De Trouwring van het Jaar 2022 verkiezing

In de afgelopen zomereditie van Bruid & Bruidegom Magazine kondigden wij de Trouwring van het Jaar 2022 verkiezing aan. Maar liefst 9 toonaangevende merken deden met hun mooiste setjes mee, met aan jullie de taak te stemmen op jullie favoriete paar. De kers op te taart? Als je stemde, maakte je ook nog eens kan op het winnen van jouw favoriete set. Uit alle stemmen op de grote winnaar, werd namelijk één stel geloot dat ook daadwerkelijk met de set het huwelijksbootje in mag stappen.

De winnende set

De winnende trouwringen set is van niemand minder dan het merk Christian Bauer. De set bestaat uit een stoere herenring van witgoud met een millgrain rand en voor vrouwen een sprankelende triset. Het middelpunt van de triset is zonder twijfel de 0,25 karaat briljant geslepen diamant – in wit – en met een roségouden ring.

Verkiezing: Trouwring van het Jaar winnaar Christian Bauer
Foto: Winnares Wendy

Gefeliciteerd Wendy en Mats!

Naast dat deze overwinning een feestje is voor Christian Bauer, is het ook een feestje voor Wendy en Mats. Zij hebben op de winnende ringen set gestemd, en hebben deze uiteindelijk ook zelf gewonnen. En stiekem was het voor ons óók een feestje om hen het leuke nieuws te vertellen en vervolgens nog even te interviewen.

“Uit het niets had ik een e-mail van Bruid & Bruidegom Magazine ontvangen met het verzoek even te bellen. Ik had geen idee waar het over ging. Toen ik belde kreeg ik de voicemail, ik werd helemaal zenuwachtig. Toen ik uiteindelijk met Mats boodschappen ging doen en we in de auto zaten, werden we plots teruggebeld,” begint Wendy haar verhaal. “Na het beantwoorden van wat vragen kreeg ik opeens ‘gefeliciteerd!’ te horen, we hadden de ringen gewonnen! Compleet flabbergasted zaten we in de auto, we konden het gewoon bijna niet geloven.”

Na ongeveer 8 jaar samen te zijn, treed het stel volgend jaar mei in het huwelijksbootje. Ze leerden elkaar kennen op werk bij dezelfde voetbalclub en de vonk sloeg over. In Italië was het aan Mats om op één knie te gaan. Dit deed hij op de hoogste toren van Toscane, met prachtig uitzicht, en onder groot belangstelling van zowel Amerikaanse als Chinese toeristen.

Verkiezing: Trouwring van het Jaar winnaar Christian Bauer
Foto: Winnares Wendy

Nog geen trouwringen uitgezocht

Wonder boven wonder hadden Wendy en Mats zelf nog geen trouwringen uitgezocht. “We zijn begonnen met de grote lijnen van de bruiloft; de locatie, de jurk en ga zo maar door. De ringen wilden we in januari pas naar kijken. Maar nu hebben we ze gewoon al! Heel fijn om ons daar nu ook geen zorgen meer om te maken. We vonden het trouwens best een moeilijke verkiezing, maar uiteindelijk was voor ons de keus wel duidelijk. De set van Christian Bauer sprong er wel echt uit.”

Labradoodle puppy brengt de ringen

“Sinds kort hebben we een puppy, een labradoodle genaamd Moos, die op onze grote dag de ringen moet komen brengen. Hij is nu 7 maanden oud en we hebben al een paar keer geoefend met zo’n speciale halsband, maar het gaat nog niet altijd even goed. Vooral nu we met deze prachtige ringen mogen trouwen, twijfelen we. Ze zijn toch wel boven het budget wat we anders voor de ringen bedacht hadden, dus het is ergens wel spannend om ons hondje er mee te laten lopen.”

Mats voelt al een beetje aan dat het een fiasco kan worden. “Op onze trouwlocatie is er een stel geweest dat de ringen door een uil liet brengen. Dat ging helemaal mis! De uil ging bovenop een gebouw zitten en moest er door de brandweer afgehaald worden.”

Nog meer winnen

Natuurlijk is dit niet de enige winactie waar wij bruidsparen mee verrassen! Op onze website vind je een pagina vol winacties om aan mee te doen. Veel succes 😉