BRUID XXL-Planner 

Heb je trouwplannen en ben je op zoek naar originele inspiratie en slimme ideeën voor jullie bruiloft? Of ben je gewoon vast lekker enthousiast voor jouw grote dag? Met de BRUID Trouwdag XXL-planner ben je overal op voorbereid!

BRUID XXL-Planner

BRUID Trouwdag XXL-Planner to the rescue

Okay, een XXL-Planner dus, maar wat staat er allemaal in? Een heleboel! We trappen de planner af met een uitgebreide countdown, waarin alles staat waar je aan moet denken tijdens het organiseren van jouw bruiloft. De countdown begint bij 15 maanden vóór de bruiloft en gaat all the way tot de grote dag zelf én de dingetjes die je daarna nog moet doen.

De countdown wordt opgevolgd door een budgetplan dat jullie helpt met het bijhouden van alle kosten en hier en daar te budgetteren. Verder vind je nog een tool om jouw gastenlijst op te stellen en vast te leggen (vrienden, familie, collega’s) en natuurlijk een cadeaulijst met handige suggesties.

Dat was nog niet alles hoor ;). Inspiratie mag natuurlijk ook niet ontbreken! De XXL-Planner bevat maar liefst 6 stijl moodboards én een template om jullie eigen moodboard voor de grote dag te creëren. E last but not least, meerdere planningsschema’s voor de grote dag als inspiratie voor het samenstellen van jullie schema.

Bekijk de preview:

Download nu de Trouwdag XXL-Planner

We begrijpen dat je inmiddels staat te springen om de XXL-Planner te downloaden. Vul het onderstaande formulier in en de planner is all yours!

Naam(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ