BRUID Budgetplan 

De kosten van een huwelijk kunnen gemakkelijk oplopen, vooral als je het overzicht verliest kan het eindbedrag een verrassing zijn. Om dat te vermijden, hebben wij speciaal voor jullie een budgetplan opgesteld! Dit plan kunnen jullie samen invullen.

BRUID Budgetplan

BRUID budgetplan is de redder in nood

Het BRUID Budgetplan is een onmisbaar hulpmiddel voor elk koppel dat in het huwelijksbootje stapt (al zeggen we het zelf). Het plan is speciaal ontworpen om jullie te helpen bij het plannen en budgetteren van jullie grote dag. In het budgetplan vind je alle elementen van een huwelijk die je maar kunt bedenken en deze zijn overzichtelijk verdeeld in negen categorieën, zodat je eenvoudig het overzicht kunt bewaren. Binnen elke categorie vind je bovendien specifieke onderdelen, zodat je precies weet welke kostenposten er zijn en waar je rekening mee moet houden.

Het budgetplan bevat invulvakjes voor het budget en het werkelijke bedrag dat voor elk onderdeel is uitgegeven. Dit maakt het eenvoudig om bij te houden hoeveel geld je aan elke categorie hebt toegewezen en hoeveel je daadwerkelijk hebt uitgegeven. Hierdoor hou je te allen tijde het overzicht over jullie budget en uitgaven en voorkom je onverwachte verrassingen.

Het BRUID Budgetplan sluit af met een overzichtspagina waarop je alle totale kosten van jullie huwelijksdag kunt zien. Zo kun je in één oogopslag bekijken of jullie binnen het budget zijn gebleven of dat er misschien nog iets bijgesteld moet worden.

Bekijk de preview:

Download nu het BRUID Budgetplan

We begrijpen dat je inmiddels staat te springen om het BRUID Budgetplan te downloaden. Vul het onderstaande formulier in en het invulplan is all yours!

Naam(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ