De Modeca collecties zijn gemaakt voor de unieke moderne bruid, of ze nu een minimalist is met een verfijnde smaak, een traditionele romanticus of een sexy elegante vrouw die houdt van luxe en net dat beetje extra. Van prachtig kant tot 3D bloemen, strikken en overdreven halslijnen, de Modeca-collecties bevatten alle nieuwe trends.

Adorious Collection by Modeca

De Adorious Collectie neemt je mee op een avontuur naar de Italiaanse romantiek. Deze collectie is voor de elegante, romantische, klassieke bruid die houdt van tijdloze mode en tegelijkertijd modern en trendy is. Prachtige baljurken, moderne fit & flare-jurken die je figuur perfect accentueren, de lichte en luchtige A-lijn silhouetten brengt de collectie naar het volgende niveau. Met de Adorious Collection zullen alle bruiden de magie van Modeca ontdekken.

Blissful Collection by Le Papillon

De Blissful Collectie van Le Papillon is de “Dare to Wear” collectie. Gecreëerd en samengesteld voor de unieke individuele bruid die zelfverzekerd is en weet wat ze wil. De stijlen variëren van simplistische en verfijnd tot sexy en nauwsluitend. De modellen met afneembare mouwen zijn prachtig en bieden de bruid de optie om twee verschillende looks te creëren met één jurk.

Zephyr Collection by Couture

De Zephyr Collectie by Couture is speciaal ontworpen voor de luxueuze bruid, die houdt van sprankelende versieringen en high-end details. Fashion-forward designs en verfijnde materialen ontmoeten elkaar in deze luxe lijn van Modeca. Deze collectie is geïnspireerd op de vrouwen die streven naar het luxueuze gevoel van deze zorgvuldig ontworpen modellen. Van verfijnde aansluitende silhouetten tot romantische prinsessenbaljurken, deze collectie heeft het allemaal. Met de jurken uit de Couture lijn van Modeca maakt elke bruid een statement.

Victoria Collection by Curves

De Victoria Collectie van Curves is geïnspireerd door de zelfverzekerde bruid die niet bang is om haar curves te omarmen. Deze prachtige collectie bevat een perfecte combinatie van de klassieke, traditionele en romantische jurken even als de meer gedurfde, sexy jurken. De plus size bruidsjurken van Modeca hebben een speciaal binnenwerk die extra ondersteuning geeft, zodat elke bruid zich zelfverzekerd en comfortabel voelt. De perfecte trouwjurk voor de grote dag. Vind jouw droomjurk in een bruidsboetiek in de buurt, via de Modeca store locator op www.modeca.com.

Let’s spread the Modeca Magic!