Philip & Céline: trouwfeest met persoonlijke geloften Philip en Céline trouwden op het stadhuis in Gent, maar wilden wel hun eigen moment creëren tijdens de trouwceremonie. Ze besloten dat te doen door persoonlijke geloften naar elkaar uit te spreken en na de officiële ceremonie volgde er nóg een ceremonie, geleid door een vriend.
Kijk mee naar de vrolijke trouw van Dries en Julie Dries en Julie trouwden op een zonnige dag in juni. Het werd een vrolijk trouwfeest, waarvan de swingende openingsdans een belangrijk onderdeel was. De dansvloer was de hele avond vol!
Thomas en Sofie: emotioneel huwelijk in de kerk Een stralend koppel, een zonovergoten dag en een prachtige locatie. De trouwdag van Thomas en Sofie kon haast niet beter. Het bruidspaar koos bewust voor trouwen in de kerk. Er werd hier en daar wel een traantje weggepinkt!
De grote dag van Anine en Nick Anderhalf jaar lang hield bruid Anine exclusief voor Bruid & Bruidegom een dagboek bij over alle voorbereidingen voor haar trouwfeest. Nu laat ze ons zien hoe de trouwdag verlopen is! “Ik heb de bruidsmeisjes wat opgejaagd, omdat ik niets liever wilde dan gewoon bij Nick te zijn!”


Kimberley en Michel: een bijzondere tuinceremonie In de maart-editie van ons magazine vertelden Kimberley en Michel alles over hun intieme en sfeervolle trouw. “We wilden graag een persoonlijke touch geven aan onze trouwdag en een tuinceremonie vonden we een mooi alternatief”, aldus de bruidegom. Bekijk hier de prachtige foto’s van hun trouwdag.
Inloggen
NL+BE BA Sincerity SIN BE BA Essense