Hannes en Sofie: trouwen in de hoofdstad Hannes en Sofie werden op hun trouwdag opgehaald in een Volkswagen-busje. Sofie: “Eén grote verrassing, gezien onze ouders de taak op zich hadden genomen om dit te regelen” zegt Sofie. Samen met hun twee kindjes stapten ze in en vertrokken ze richting de Grote Markt in Brussel.
Sam en Hilde: trouwceremonie met persoonlijke touch Sam en Hilde kozen bewust voor een persoonlijke trouwceremonie om hun liefde voor elkaar te bezegelen. Benieuwd hoe hun trouwdag eruit zag? Kijk dan mee naar deze prachtige foto's.
De prachtige herfstbruiloft van Pieter-Jan & Helene Een gezellige herfstbruiloft met veel kaarsen, lekker eten en een knusse locatie was precies wat Pieter-Jan en Helene wilden. En dus trouwden ze in november! De fotoshoot was ondanks de kou intiem en romantisch. Kijk mee naar dit prachtige paar.
Philip & Céline: trouwfeest met persoonlijke geloften Philip en Céline trouwden op het stadhuis in Gent, maar wilden wel hun eigen moment creëren tijdens de trouwceremonie. Ze besloten dat te doen door persoonlijke geloften naar elkaar uit te spreken en na de officiële ceremonie volgde er nóg een ceremonie, geleid door een vriend.
Kijk mee naar de vrolijke trouw van Dries en Julie Dries en Julie trouwden op een zonnige dag in juni. Het werd een vrolijk trouwfeest, waarvan de swingende openingsdans een belangrijk onderdeel was. De dansvloer was de hele avond vol!
Inloggen