Sam en Hilde: trouwceremonie met persoonlijke touch Sam en Hilde kozen bewust voor een persoonlijke trouwceremonie om hun liefde voor elkaar te bezegelen. Benieuwd hoe hun trouwdag eruit zag? Kijk dan mee naar deze prachtige foto's.
De prachtige herfstbruiloft van Pieter-Jan & Helene Een gezellige herfstbruiloft met veel kaarsen, lekker eten en een knusse locatie was precies wat Pieter-Jan en Helene wilden. En dus trouwden ze in november! De fotoshoot was ondanks de kou intiem en romantisch. Kijk mee naar dit prachtige paar.
Philip & Céline: trouwfeest met persoonlijke geloften Philip en Céline trouwden op het stadhuis in Gent, maar wilden wel hun eigen moment creëren tijdens de trouwceremonie. Ze besloten dat te doen door persoonlijke geloften naar elkaar uit te spreken en na de officiële ceremonie volgde er nóg een ceremonie, geleid door een vriend.
Kijk mee naar de vrolijke trouw van Dries en Julie Dries en Julie trouwden op een zonnige dag in juni. Het werd een vrolijk trouwfeest, waarvan de swingende openingsdans een belangrijk onderdeel was. De dansvloer was de hele avond vol!
Thomas en Sofie: emotioneel huwelijk in de kerk Een stralend koppel, een zonovergoten dag en een prachtige locatie. De trouwdag van Thomas en Sofie kon haast niet beter. Het bruidspaar koos bewust voor trouwen in de kerk. Er werd hier en daar wel een traantje weggepinkt!
Inloggen