Persoonlijke geloften: Jessica en Sander vertellen Newlyweds Jessica en Sander leggen uit waarom zij kozen voor het schrijven en uitspreken van persoonlijke geloften.
De stad als decor voor je trouw Woon je in een mooie stad? Gefeliciteerd, dan heb je je trouwlocatie al! Ga voor een city wedding en laat jullie woonplaats het decor zijn van jullie trouw.
Hannes en Sofie: trouwen in de hoofdstad Hannes en Sofie werden op hun trouwdag opgehaald in een Volkswagen-busje. Sofie: “Eén grote verrassing, gezien onze ouders de taak op zich hadden genomen om dit te regelen” zegt Sofie. Samen met hun twee kindjes stapten ze in en vertrokken ze richting de Grote Markt in Brussel.
Sam en Hilde: trouwceremonie met persoonlijke touch Sam en Hilde kozen bewust voor een persoonlijke trouwceremonie om hun liefde voor elkaar te bezegelen. Benieuwd hoe hun trouwdag eruit zag? Kijk dan mee naar deze prachtige foto's.
De prachtige herfstbruiloft van Pieter-Jan & Helene Een gezellige herfstbruiloft met veel kaarsen, lekker eten en een knusse locatie was precies wat Pieter-Jan en Helene wilden. En dus trouwden ze in november! De fotoshoot was ondanks de kou intiem en romantisch. Kijk mee naar dit prachtige paar.
Inloggen