Kimberly & James: precies goed Vier jaar samen, tien maanden verloofd en zes maanden plannen wijzigen en aanpassingen maken; de aanloop naar de bruiloft van Kimberly Angle en James Hinkamp was stormachtig. “Maar toen we daar met z’n tweeën stonden, viel alles op z’n plek. Wij tweeën samen, daar draait het om.”
Cynthia & Gideon: trouwen tijdens corona Het coronavirus heeft wereldwijd invloed op bruiloften, maar niet op de liefde van Cynthia (33) en Gideon (33) voor elkaar, want die blijft onveranderd. Na lang wikken en wegen over het uitstellen van hun bruiloft hebben de twee besloten alsnog nú te trouwen. Hoe doen ze dat en welke tips hebben zij voor jou? 
Love is not cancelled Eventbureau Smile uit Aarschot lanceert deze zomer een Coronaproof wedding locatie en ceremonie-concept. Het werd kortgeleden getest op een weide in Aarschot onder de vorm van een ‘styled shoot’ met echte figuranten en dankzij de medewerking van verschillende ondernemers uit de huwelijkssector. 
Ilona en Michel: zomerse buitenbruiloft De zomerse bruiloft van Ilona en Michel is er eentje om in te lijsten. Op de enige zonnige dag in een regenachtige periode vierden zij de liefde in het bijzijn van hun beste vrienden en familie. Het decor: een indrukwekkend natuurgebied in Drenthe: de Zeegser Duinen.
Malou & Flup: in het huwelijksbootje In de zwarte, glanzende oldtimer van Malou’s broer, vertrok het bruidspaar Malou en Flup in vol ornaat door de smalle straten van hartje Utrecht, richting het groen in Bunnik. Het stadse echtpaar wilde namelijk landelijk trouwen.
Inloggen