Adverteren BE

Deel uw boodschap met onze lezers!

Duizenden bruidsparen staan ieder kwartaal weer te trappelen om de nieuwe editie van Bruid & Bruidegom Magazine te kopen en te lezen. Op www.bruidenbruidegom.be vinden ze tegelijkertijd een dagelijkse dosis bruiloftsinspiratie. Daarnaast sturen wij hen iedere twee weken een nieuwsbrief met leuke nieuwtjes, prijsvragen en tips.

De perfecte plek voor adverteerders
Het meest gelezen bruidsblad van België is niet alleen een geweldige bron van informatie en inspiratie voor bruidsparen. Het is ook voor u als adverteerder de perfecte plek om bruidsparen op de hoogte te brengen van uw producten en diensten. En uitgever Bruidmedia BVBA heeft alles in huis om uw boodschap met onze duizenden lezers te delen.

Internationale bruiloftsspecialist
Bruidmedia is gespecialiseerd in het ontwikkelen en publiceren van media voor bruidsparen in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Naast Bruid & Bruidegom Magazine geeft Bruidmedia ook jaarlijks verschillende themaspecials uit als: Bruidegom, Droomjuwelen, Top Trouwlocaties, Het Album en Bridal Kids. De website www.bruidenbruidegom.be vormt de digitale aanvulling op het magazine en de diverse themaspecials.

Uw contactpersoon
Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om bij ons te adverteren? Of wilt u meer informatie over onze bladformules, actuele marktonderzoekgegevens, advertentietarieven of technische specificaties? Neem dan contact op met ons!

Onze sales manager:
Michella Princen

Mail ons via m.princen@remove-this.bruidmedia.be of bel op nummer:  + 32 (0)3 – 808 35 55
Hoogboomsteenweg 147b
2930 Brasschaat
Tel.: +32 (0)3 281.21.00
E-mail: info@remove-this.bruidmedia.be
Inloggen