Bruidjurk trends 2022 

Nieuw jaar, nieuwe trouwjurken – dit zijn de hotste trouwjurktrends voor je bruiloft in 2022! Bereid je voor op een moderne interpretatie van klassiekers, romantiek en sexappeal.

Trendy make-over

In 2022 krijgen klassieke trouwjurken een dromerige make-over. De hoekige Dirndl-uitsnijdingen en halflange pofmouwen geven een sexy decolleté en een romantische uitstraling.

Get low

Een van de populairste huwelijkstrends van 2022 wordt de super-low-rise genoemd. De decolletés met extra lage rug zijn hot en doen denken aan de mode van de jaren 2000.

Power Suits

Of het nu gaat om een ​​klassiek tweedelig pak, bruidskostuum, jumpsuit of een combinatie van blouse en broek – bruidspakken zijn gewoon cool!

Glamour Queen

Na al die maanden in joggingbroeken en leggings, brengt Rococo kant de glitter en glamour terug! De trouwjurken met weelderig versierd kant zijn een must voor 2022 bruiden die zich op hun trouwdag een echte koningin willen voelen!

Flower-Tattoos

Geïnspireerd door moderne tattoo-kunst en bruiden met spannende tatoeages, kunnen we ons in 2022 verheugen op prachtige trouwjurken met bloem-tatoeages.