Trouwpakken: deze trends mag je niet missen! 

Trouwpakken: deze trends mag je niet missen!

Met één van deze trendy outfits doet de bruidegom op geen enkele manier onder voor zijn verloofde! Laat je verrassen en inspireren door deze fantastische looks; wij laten je graag zien welke trouwpakken in de zomer van 2021 worden gedragen.

Geïnspireerd op Las Vegas

De trouwpakken voor de komende zomer zijn geïnspireerd op Las Vegas, de stad van casino’s, bars en trouwkapellen. De meest beruchte partymile ter wereld betovert iedereen. De bruid en bruidegom staan in de legendarische Witte Kapel te midden van fel knipperende neonlichten en zeggen ja. Het merk CG – CLUB of GENTS neemt deze scène over en gebruikt het om een speciaal pak te creëren voor de sublijn Your Own Party by CG – CLUB of GENTS, waarin elk detail klopt.

Het speciale pak

De bruidegom moet comfortabel zijn in zijn pak – dat is het belangrijkste. Of het jasje nu een spitse revers of een revers met een inkeping heeft, de bruidegom beslist naar zijn persoonlijke smaak – ook of het vest met een tweedelig pak wordt gedragen of niet. De combinatie van broek en vest is een luchtig alternatief voor het klassieke pak. Met toevoegingen zoals een horlogeketting en de achterkant van de buitenstof kan de jas zonder problemen achterwege blijven. Draag je toch liever een tweedelig pak, let dan op de kleine details. Een leuk kenmerk van de pakken uit Your Own Party van Your Own Party by CG – CLUB of GENTS zijn de rubberen prints aan de binnenzijde en in de onderkraag van de jas en het zakje voor de trouwringen.

Lichte kleuren en stoffen

De trends in herenoutfits veranderen van jaar tot jaar. Steeds vaker kiezen mannen voor lichtere kleuren met zomerse vibe. Daarom zal, naast de immer populaire blauw- en grijstinten, in 2021 de focus liggen op ofwel een zomers lichtbeige of, voor de dapperen, een kersenrood. Zonder twijfel een blikvanger! Ademende materialen zoals katoen en linnen met een percentage stretch in de buitenstof en voering maken de pakken niet alleen geschikt voor de zomer, ze zitten ook nog eens perfect. De bruidegom zal zich alleen maar in het zweet werken van opwinding.

Overhemd voor ceremonie en feest

Met het overhemdmodel CG – CLUB of GENTS met dubbele kraagfunctie kan de bruidegom van look wisselen. De ceremonie wordt nog formeel uitgevoerd met een New Kent kraag en een gebonden strik, ’s avonds kun je deze gewoon losgeknopen en heb je een feestklaar overhemd met opstaande kraag.

Accessoires

De outfit is compleet met de juiste accessoires. Al decennia lang een onmisbaar onderdeel van elke herengarderobe, de paperboycap. We raden ook een set vlinderstrikken en zakdoeken aan, in dezelfde kleur als het pak. Wil je nog een stap verder, gebruik dan bijpassende bretels en espadrilles. In deze totaalcombinatie steelt de bruidegom zelf de show van zijn toekomstige vrouw.

Nieuwsgierig? Klik hier om de hele collectie van CG – CLUB of GENTS te bewonderen.