Trouwpak shoppen? Je kan het aan met OFM. Brand story

Krijg je klamme handen als je denkt aan alles wat je moet regelen voor de bruiloft? Geen zorgen. Als het aan OFM. ligt, hoef jij straks alleen nog maar op tijd ‘ja’ te zeggen. Want de specialisten in de winkels vinden altijd een pak dat bij je past.

Trouwpak shoppen? Je kan het aan met OFM.
Foto: OFM.

Van maatwerk tot casual mix & match

Bij OFM. vind je van casual mix & match tot pak op maat. Dus heb je speciale wensen qua kleur en pasvorm of moeite met de juiste pasvorm vinden? Dat is bij hen geen punt. Ook als je niet voor maatwerk kiest, vermaken zij in de winkel jouw trouwpak zodat ‘ie precies goed zit – en mooi staat.

Altijd in 1x klaar

Dat trouwpak is natuurlijk nog maar het begin. Je stapt namelijk één keer binnen voor je gehele outfit. Van stropdas en sokken, tot je riem en schoenen. Ontdek topmerken zoals Hugo Boss, Profuomo, Dutch Dandies Tommy Hilfiger, Floris van Bommel, Giorgio en Greve. Hoef jij niet meer al die verschillende winkels af voor je trouwkleding.

Gemak, sfeer en service

Onder het genot van een koud glas bier en gloeiendhete bitterbal laten de modeadviseurs van OFM. je graag zien wat de mogelijkheden zijn. Pasafspraak gemaakt? Zij nemen ruim de tijd voor je en delen direct fijne tips die op die spannende dag ontzorgen.

HANDIG: HET OFM. HANDBOEK VOOR DE BRUIDEGOM

Trouwpak shoppen? Je kan het aan met OFM.
Foto: OFM.

Ook voor de aanhang

Direct iedereen in de juiste stijl voor de bruiloft? Ook de aanhang kan direct terecht bij OFM. Perfect voor wanneer jouw vrienden hun pak willen doordragen. Bijvoorbeeld naar kantoor of een ander feestje. En dragen ze liever geen pak? Genoeg keuze uit colberts, nette chino’s of comfortabele pantalons.

Nog veel te regelen?

Download het OFM handboek voor de bruidegom

Achterover leunen terwijl jouw geliefde alles plant is er niet (meer) bij heren. Tijd om de trouwauto uit te zoeken, huwelijksreis te boeken en je speech te schrijven. En geen zorgen, OFM. helpt ook hierbij met hét handboek voor de aanstaande bruidegom.

 

Trouwpak shoppen? Je kan het aan met OFM.
Foto: OFM.