In 7 stappen naar een vintage look! 

In 7 stappen naar een vintage look!

Het samenstellen van de perfecte vintage-boho-retro bruidegomslook zit ‘m in de materialen en in de details. Laat je inspireren door de stijlvolle kleding en accessoires op deze pagina en imponeer je bruid. She’ll love it!

1. De pet

Krantenjongenspet, opapet, paper flat cap: verschillende namen voor diezelfde coole pet die deze look helemaal afmaakt. Ruitjes, grijstinten en bruine kleuren zijn favoriet.

 2. De vlinderstrik

We zijn en blijven fan van de vlinderstrik. En bij een retro-outfit mag hij simpelweg niet ontbreken. Zo simpel is het 😉

3. De stof

Ga je voor vintage-light? Dan is een effen pak zeker een optie. Ga je vintage-all the way, kies dan voor een ruitje, een streepje of tweed.

4. Het gilet

Door een gilet te dragen, onderscheid je je net iets meer van de andere mannelijke gasten. Bijkomend voordeel: ook wanneer het jasje uitgaat, heb je nog steeds een toffe outfit.

5. Het zakhorloge

Hoewel je volgens het traditionele boekje geen horloge draagt op je bruiloft, is zo’n ouderwets zakhorloge wel helemaal te gek. Wij zeggen: doen!

6. Het pochet

Dit accessoire geeft niet alleen je look een stijlvolle touch: hij komt ook van pas wanneer je bruid een traantje wegpinkt tijdens de ceremonie. #gentlemangoals

7. De button

Een button is zeker geen must, maar wel erg trendy en cool. Verras je bruid door een button te dragen met haar initialen erop of met een romantisch symbool.