De mooiste looks voor een strandbruiloft 

Trouwen aan zee en 'ja' zeggen met je voeten in het zand-strandbruiloften zijn iets heel bijzonders. Natuurlijk heb je hier ook de juiste look voor nodig en die hebben wij voor je samengesteld!

De kleuren

Het kleurenschema van voor op het strand geschikte trouwpakken is geïnspireerd door de zee, het zand, de duinen en de lucht. Witte, licht en donkerbeige tinten en verschillende facetten van blauw of groen zijn razend populair.

Natuurlijke materialen

Omdat strandbruiloften meestal plaatsvinden bij warm weer, zijn de outfits gemaakt van natuurlijke materialen. Linnen, wol en katoen zijn favoriet, omdat ze een non-chalante uitstraling hebben en aangenaam ademend zijn.

Vintage & Retro

Een prachtige keuze voor de strandbruidegom zijn boho-, vintage en retro pakken. Ze stralen een zekere koelte uit en zijn tegelijkertijd lekker feestelijk.

Zachte stoffen

Bij trouwjurken voor strandbruiloften draait alles om lichte, luchtige stoffen voor een zorgeloze bruiloftslook. Vooral zacht tule is populair – deze zeer delicate stof oogt heel romantisch.

Sexy cut-outs

Of het nu gaat om een diep decoleté, een sensuele split of een sexy rugdecolleté – de hipste ontwerpen voor strandbruiloften overtuigen met flirterige details voor een wild romantische look.

Kant

Eén materiaal mag niet ontbreken in beach wedding bruidsjurken. We hebben het over kant, een prachtig materiaal voor deze stijl. En daarmee bedoelen we vooral creaties met grof gehaakt kant, delicate bloemen en geometrische motieven.