De mooiste bridal hairstyles 

Glad of golvend, los of opgestoken? Dit zijn de mooiste stijlen voor een moderne en romantische bruidslook - laat je inspireren en vind je droomkapsel!

Simply smooth

Los, als knot of als vlecht gedragen – creëer een elegante, cleane look door je haar met gel of haarlak naar achter te kammen. Dit kapsel past perfect bij glamoureuze trouwjurken.

Ingewikkeld

Gevlochten kapsels zijn romantisch en divers. Onze favorieten zijn de Franse, Nederlandse én de boerenvlecht – zoals deze Gretchen-variant. Hiervoor wordt het haar vanaf de middenscheiding in een kransvorm gevlochten. De uiteinden worden in elkaar geknoopt en met speldjes vastgestoken.

Beachy waves

Haaraccessoires zijn hip! Steek ze losjes in golvend of krullend haar, ongeveer ter hoogte van je slapen. Stylisten zijn helemaal fan van haarspelden met sterren in het design verwerkt, wij snappen wel waarom! Half-om-half, Half los, half opgestoken haar – dit droomkapsel combineert het beste van twee werelden. Zoals hier, waarbij twee in elkaar gedraaide plukken in elkaar worden geknoopt. Deze look flatteert iedere bruid en met een subtiele tiara creëer je een moderne prinsessenlook.

Haaraccessoires

Een statement haarband is een trendy eyecatcher. Nog een trendy haaraccessoire voor een fantastische bruidslook is de krans. Ontzettend populair zijn designs met delicate strengen in bloem- of bladpatronen, versierd met parels en kristallen. Ze creëren een natuurlijke, romantische vibe.

De hoogte in

De knot is hot! Dit seizoen zijn knot-kapsels helemaal trendy – vooral als ze casual zijn opgestoken en volumineus ogen. Voor wie niet van nature gezegend is met een volle bos krullen hebben wij de oplossing – met textuurspray en een krultang kom je een heel eind.

Krullen

Steek krullen met geometrische haarspelden naar achter voor een sensueel bruidskapsel.