Pastel 3.0 – alle kleuren van de regenboog 

Pastel 3.0 – alle kleuren van de regenboog
Foto: Filipp Roman Photography

It’s time to shine! Glinsterende, holografische pastelkleuren bieden een modern kleurconcept voor alle stellen die een kleurrijke bruiloft mét wauw-factor willen. Het creëert een instant geluksgevoel!

Wauw-papeterie

Trouwkaarten met holografische details zijn blikvangers en geven de gasten een sneak peak van je decoratieconcept. Van de mix van geometrische vormen en materialen krijgt het briefpapier een unieke uitstraling. Je uitnodigingen zullen van de envelop spetteren, wie wil dat nu niet?

// Liefde is niet zwart-wit, maar zo kleurrijk als een regenboog.

Kleuren

Alle kleuren van de regenboog staan tot je beschikking bij dit fantastische decoratieconcept. Maar wat denk je van holografische pasteltinten? De oogverblindende, glinsterende kleuren doen denken aan zeepbellen en discoballen. Hoe kun je daar nou niet blij van worden?

Gasten

Bij een regenboogbruiloft ligt de focus op diversiteit. Heldere kleuren zijn slecht een aspect, [deze vertaling snap ik niet] iedere gast zou moeten kunnen komen met wie hij wil én hoe hij het wil. Met een vaste tafelschikking kun je gasten en groepen mixen, zodat mensen die elkaar nog niet kennen gezellig in gesprek raken.

Vibes

Een goede sfeer is het allerbelangrijkste! Heerlijk eten, verfrissende drankjes, muziek waarvan je spontaan begint te dansen, maar ook liefde en tolerantie zijn hier belangrijke ingrediënten van.

Fancy food

De tafelsetting laat zien: dit stel houdt van buitengewoon en is allesbehalve basic. Geef je menu ook een persoonlijk tintje – of je nou kiest voor een ​​fancy gangenmenu of een foodtruck.