Romantisch trouwen in Kasteel Wijenburg 

Romantisch trouwen in Kasteel Wijenburg
FOTO: Dario Endara Photography

Jullie trouwdag is een dag vol indrukken en emoties. In Kasteel Wijenburg wordt jullie bruiloft een fantastische dag waar jullie nog lang met een grote glimlach aan terug zullen denken.

Zodra jullie het romantische kasteel betreden, daalt het stresslevel tot een minimum. Het voltallige team bij Wijenburg wil dat jullie op deze dag alleen maar genieten. Daar staan zij voor. Daarom wordt alles geheel naar jullie wens verzorgd. En omdat Kasteel Wijenburg van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat exclusief voor jullie is gereserveerd, kunnen zij zich volledig op jullie richten.

Een dag zoals jullie dat wensen

Een impressie van deze bijzondere dag bij Kasteel Wijenburg? Jullie starten de dag in alle rust met de bruidsstyling en eindigen in de enige slaapkamer van het kasteel, de Bruidspoorttorenkamer. En tussendoor? Dat is aan jullie, vier jullie trouwdag intiem of groots met wel 450 gasten, het kasteel beweegt met jullie wensen mee. In een persoonlijk gesprek worden alle mogelijkheden en jullie specifieke wensen besproken. Zodat jullie bruiloft op Kasteel Wijenburg een unieke gebeurtenis wordt.