TWO + US – Sociaal project voor bruidsparen 

TWO + US – Sociaal project voor bruidsparen

Perfect Celebrations lanceert het prachtige sociale project: TWO + US. Voor dit project bieden diverse leveranciers het bruidspaar een droomhuwelijk aan, zonder dat zij zich hoeven te bekommeren over het financiële. Alle leveranciers bieden hun services/goederen namelijk gratis aan, zodat het bruidspaar ook echt kan trouwen!

De nadruk van TWO + US ligt op het sociale aspect en de selectie zal dan ook zéér nauwgezet gebeuren. Brigitte Kater van Perfect Celebrations zal het projct begeleiden. Zij zal naast alle sociale leveranciers ondersteund worden door drie fantastische weddingplanners in opleiding.

Bruidspaar gezocht

“Bij deze willen we dan ook een warme oproep doen. Kent u een koppel die dolgraag zou willen trouwen maar om op een of andere manier (lichamelijk, psychisch maar wel verantwoord) niet in staat is om dit financieel te bekostigen, dan mogen zij zich met een motivatiebrief + foto voor 4 maart 2022 melden bij brigitte.kater@perfectcelebrations.be.”

Liefde zonder grenzen

Het TWO + US project vond zijn roots in Mexico in 2017. Inmiddels heeft dit project zes keer plaatsgevonden: in Panama, Sicilië, Portugal, El Salvador en Mexico. “Als weddingplanner kan ik op deze manier iets terugdoen voor de samenleving. Ik ben erg blij dat ik dit internationale project naar België mag brengen om zo aan de rest van de wereld te laten zien hoe sociaal onze trouwbranche is”, aldus Brigitte Kater van Perfect Celebrations.