Actief op honeymoon 

Actief op honeymoon

Sommige bruidsparen willen na hun bruiloft niets anders doen dan hun honeymoon luierend in een hangmat doorbrengen. Maar wat nou als dat niet jouw idee is van een spectaculaire huwelijksreis? Als jij op zoek bent naar een actieve, onvergetelijke en toch ontspannende ervaring, laat je dan inspireren door deze superideeën.

Verenigde Arabische Emiraten – Ziplining in Ras al-Khaimah

In het noorden van de Verenigde Arabische Emiraten ligt Ras al-Khaimah. Avontuurlijke reizigers halen hun hart op bij de snelste tokkelbaan ter wereld met een lengte van 2830 meter. De zweeftocht vanaf de top van Jebel Jais, de hoogste berg van de emiraten, duurt drie minuten.

Florida – Snorkelen met walrussen

Alligators spotten in de Everglades, snorkelen met walrussen, boottochten onder begeleiding van dolfijnen: het westen van Florida is perfect voor een avontuurlijke huwelijksreis. De dieren in het wild zijn zo divers en fascinerend dat iedere dag nieuwe avonturen en ontdekkingen biedt.

Oman – Paragliden

De meest bijzondere manier om je honeymoonbestemming te bereiken, vind je in Six Senses Zighy Bay, Oman. Dit prachtige resort ligt direct aan zee, met de bergen erachter. Nadat jullie over het spectaculaire Hadjar-gebergte zijn gereden, kunnen jullie het laatste stuk paragliden met een ervaren piloot. Jullie landen direct op het strand van het resort en beginnen jullie vakantie met een onvergetelijke ervaring.

Costa Rica – Oostkust vanuit de lucht

De natuur in Costa Rica is spectaculair vanaf de grond, maar het is een adembenemend avontuur om het kleine Midden-Amerikaanse land vanuit de lucht te verkennen. Jürgen Stein, natuurbeschermer en eigenaar van de Selva Bananito Lodge aan de oostkust, is een gepassioneerde piloot en biedt bruidsparen de mogelijkheid om met zijn gyrocopter te vliegen; een ultralicht autogiro-vliegtuig. Is dat te veel actie voor je? Laat je dan inspireren door de luiaards uit Costa Rica en ontspan je gewoon!