Zo haal je alles uit je budget! 

Zo haal je alles uit je budget!
FOTO: Madame Poppy Fotografie

Dit is het waard om budget voor vrij te maken:

Fotograaf/videograaf:

Na de bruiloft heb je altijd nog de herinneringen én de foto’s en/of video’s. Wij raden je aan om daar een professional voor in te schakelen, die jullie, de decoratie, sfeer en emoties perfect vastlegt. Je zult zien met hoeveel plezier je hier jaren later op terugkijkt.

Trouwringen:

Je draagt ze dagelijks en ze zijn het ultieme symbool van verbondenheid. Daarom is het belangrijk dat de ringen helemaal bij jullie passen en dat ze comfortabel zijn. Denk er bij het uitzoeken van je trouwring aan dat deze bij elke outfit en gelegenheid past en bedenk dat je er (hopelijk) forever and ever mee moet doen.

Zo kun je makkelijk besparen:

Aantal gasten:

Natuurlijk, een bruiloft met tweehonderd gasten is fantastisch. Maar het is geen must. Weet je zeker dat je alle mensen die je kent, wilt uitnodigen voor het feest? Het klinkt misschien hard, maar elke gast kost geld. Nodig alleen die mensen uit die je echt op je bruiloft wilt hebben.

Dagplanning:

Is jullie budget krap en ben je bang dat bijvoorbeeld de kwaliteit van het eten daaronder gaat lijden? Dat hoeft niet! Denk eens aan een alternatieve dagplanning, met de ceremonie laat in de middag, zodat je ‘alleen’ het avondeten hoeft te regelen.

Decoratie huren:

Steeds meer leveranciers bieden een verhuurservice voor decoratie aan. Van een hippe tafelschikking tot vazen, boomschijfjes en ringenkussens: huren is goedkoper!

Even opletten:

Muziek:

“Een playlist werkt toch ook?” Weet je dat zeker? Een dj, maar ook een band, reageert op de stemming onder de gasten en levert zo een grote bijdrage aan de feestelijke sfeer.

Dumpprijzen:

Biedt een leverancier een dumpprijs aan? Let op, want kwaliteit heeft ook zijn prijs. Altijd!